BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  SPOR

Hasan Ali Kaldırım'dan Şenol Güneş vurgusu

A Milli Takım'ın Moldova'yı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Hasan Ali Kaldırım, ''Şenol Hocamızın Milli Takım'ın başına geçmesiyle kısa zamanda 2 maçtan 6 puanla çıkmak güzel bir başarı.'' dedi.

Abone ol

A Milli Takım'ın Moldova'yı 4-0 mağlup ettiği maçın ilk golünü atan Hasan Ali Kaldırım, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Hasan Ali'nin açıklamaları şu şekilde: "Bizim için güzel bir akşam oldu. Güzel bir hafta geçirdik. 2'de 2 yaptık. Kolay bir grupta değiliz. Onun için böyle başlamak çok önemliydi. Şenol Hocamızın Milli Takım'ın başına geçmesiyle kısa zamanda 2 maçtan 6 puanla çıkmak güzel bir başarı. Belki 2, bilemedin 3 taktik antrenman yapabildik. Futbolun doğrularını sahaya yansıtmaya çalıştık. İstekli, arzulu ve coşkulu oynadık. Güzel bir galibiyet oldu.

Eskişehir halkına bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel destek vardı. Burada ilk kez oynadım. İnşallah Eskişehir de Süper Lig'e döner. Onlar Süper Lig'i hak ediyor. 6 puanla başlamak hem öz güven hem ülkemiz için çok önemliydi. Sayın Cumhurbaşkanımız soyunma odasında geldi bizi tebrik etti.