BIST 9.879
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.458,83
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de iki ayrılık! Biri Galatasaray'a diğeri Parma'ya

Fenerbahçe'de sezon sozu sözleşmesi bitecek olan Martin Skrtel, Parma'yla Şener Özbayraklı ise Galatasaray'la anlaştı.

Abone ol

Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili transfer haberleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Sarı-lacivertlilerin Slovak stoperi Martin Skrtel'in yeni sezon için Parma ile anlaşmaya vardığı, oyuncunun sözleşmesinin sona ermesinin ardından İtalyan takımının kadrosuna katılacağı öğrenildi.

Parma'ya 'evet' dedi
Sabah'ın aktardığı bilgiye göre; 2016 yazında Fenerbahçe'ye transfer olan Skrtel, devre arasında yönetim ile bir görüşme yapmış ve sözleşmesinin uzatılması yönünde talepte bulunmuştu. Yönetim konuyu sezon sonuna erteleyince oyuncu da Parma'ya 'Evet' dedi.


Şener Galatasaray'la anlaştı

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan bir diğer isim ise Şener Özbayraklı... Milli futbolcunun sezon sonu için Galatasaray ile anlaşmaya vardığı, 8 maç sonra ligin bitmesinin ardından yeni takımının yolunu tutacağı kaydedildi.

Linnes'le sözleşme uzatılmayacak
Galatasaray'ın serbest kalacak Linnes ile sözleşme uzatmayacağı ve sağ bek rotasyonunu Mariano- Şener ikilisiyle götüreceği öğrenildi. Şener bu sezon Süper Lig'de 9 karşılaşmada 592 dakika forma giydi. İkinci yarıda ise hiç sahaya çıkamadı.