BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  SPOR

Dorukhan Toköz: Onların hakkı ödenmez

A Milli Takım'ın Moldova'yı 4-0 yendiği maçın ardından konuşan Dorukhan Toköz, "Benim için çok özel bir gece. Çünkü görüyorsunuz, taraftarlarımız da sahip çıktı çok sağ olsunlar. Çok teşekkür ediyorum, hakları ödenmez." dedi.

Abone ol

Eskişehirspor altyapısından yetişen milli futbolcu Dorukhan Toköz, taraftarların desteği için teşekkür ettiğini dile getirerek, "Benim için çok özel bir gece. Çünkü görüyorsunuz, taraftarlarımız da sahip çıktı çok sağ olsunlar. Çok teşekkür ediyorum, hakları ödenmez." dedi.

İlk 11'de olduğu için mutluluk duyduğunu aktaran Dorukhan, "Benim için çok özel bir maçtı. İlk 11’i oynadım. Bu forma için her şeyi yaparız zaten. Bunu herkes biliyor. Buradan 6 puanla dönmek bizim için çok önemliydi. Çok mutluyuz. Hocamız sağ olsun gördüğünüz gibi 6 puan aldırdı bize. İnşallah daha iyi olacak. İstediğimiz yerlere geleceğiz Allah izin verirse. Tüm takımlar rakibimiz. Biz hepsini yenmek için sahaya çıkacağız. Türkiye olduğumuzun farkındayız. Bu forma çok ağır bir forma. İnşallah kim olursa önümüze gelen, yenmek için sahaya çıkacağız." diye konuştu.