BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Buraya erkek giremez!

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir ev hanımı tarafından açılan kahvehaneye, sadece bayanların girmesine izin veriliyor. Kahvehanede buluşan kadınlar, okey ve tavla

Abone ol

HABERCİLER.COM-Kendisi de ev kadını olan Zübeyde Sürmeli tarafından kadınların boş vakitlerini geçirmesi amacıyla açılan kahvehaneye erkekler alınmıyor.

 Kapısında, "Erkeklerin Girmesi Yasaktır" yazan kahvehaneye gelen kadınlar, ev işlerinin yorgunluğunu okey ve tavla oynayarak yada kadın programı izleyerek atıyor. Hanımların büyük ilgisini gören kahvehanenin sahibi Zübeyde Sürmeli, Akşehir'de kadınların neye ihtiyacı olduğunu düşünerek böyle bir işletmeyi açtığını belirterek, "Yıllardır böyle bir yer açmayı hayal ediyordum. Eşimin de gönlünü yaparak bu yeri açtım. Kıraathanemizde her şey mevcut, gelenler çok memnun. Kıraathanemizi mahalle arasında açtım ki hanımlarımız bir komşusuna gider gibi eşofmanlarıyla bile doğal bir şekilde gelebilsinler" dedi.

Ev hanımlarının hoşça vakit geçirmesi için böyle bir işletmeyi hayata geçirdiğini dile getiren Sürmeli, yakın zamanda hanımlar için özel aktiviteler yapmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi.