BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım'ın üç dileği kabul oldu

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sadri Şener ile Erzurum'a giderken girdiği iddiayı kazandı

Abone ol

Uçaktaki sohbette Aziz Yıldırım, yakın dostu olan Şener'e 'Siz A.Gücü'ne takılırsınız. Biz de önce Antalya'yı, sonra sizi yeneriz. Lig yeniden başlar' dedi

Akşam'ın haberine göre; Trabzonspor Başkanı, 'Neyine güveniyorsun?' diyerek kehanete gülüp, geçti ama F.Bahçe Başkanı iki hafta içinde iddiayı 3'te 3'le tutturdu

İKİ hafta öncesi... Tarih 17 Ocak 2011... Kulüpler Birliği, GSGM'nin davetlisi olarak Erzurum'a Universiad'a katkı amacıyla çıkartma yapıyor. Sabiha Gökçen'den havalanan özel uçakta çok sayıda kulüp başkanı var. Uçaktaki yerleşim şöyle:

1-A: Sadri Şener, 2-C: Mahmut Özgener, 1-D: Adnan Polat, 1-E: İbrahim Kızıl.. İkinci sıranın A koltuğunda Aziz Yıldırım, C koltuğunda Levent Kızıl oturuyor. Herkes koyu sohbette. Sonra Polat pilot kabinine gidiyor. Özgener, Polat'ın yerine geçiyor. Ben de Özgener'in yerine oturup Şener ile konuşmaya başlıyorum. Tam bu sırada gazeteleri okuyan Aziz Yıldırım, Şener'e laf atıyor. Sonrasında ikili arasında geçen şu diyaloğa şahitlik ediyorum:

- Aziz Yıldırım: Ooo, bakıyorum başkan birinci koltuğa oturmuşsun, keyfin yerinde.
- Sadri Şener: Allah'a şükür, inşallah da devam edeceğiz.
- AY: Yok, yok. Böyle devam etmez. Ligin 2. yarısındaki ilk haftalarda çok şey değişir.
- SŞ: Nasıl değişir?
- AY: Birincisi sen A.Gücü'ne takılacaksın, 1 veya 3 puan kaybedersin bilemem ama sahanda yenemeyeceksin.

MİSAFİR BULDUĞUNU YER
- SŞ: Ya başkan sen Antalya'da oynayacaksın, bay mı sanıyorsun kendini?
- AY: Bay saymıyorum ama oynayacağız, kazanacağız.
- SŞ: Eee... Sonra ne olacak Aziz Başkan?
- AY: Sonra ikinci hafta bize geleceksiniz. Biz de misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali sizi yeneceğiz. Daha ikinci yarının ikinci haftasında lig yeniden şekillenecek.
- SŞ: Bizi nasıl yeneceksiniz, neyinize güveniyorsunuz?
- AY: Neyime güveneceğim... Teknik adamıma, futbolcuma, taraftarlarıma güveniyorum. Bak göreceksin dediklerim aynen çıkacak, sen kendini buna göre hazırla.
Ve 8 bin feetteki koyu sohbet kahkahalarla bitiyor... Sohbetin üzerinden 15 gün geçtikten sonra da Aziz Yıldırım'ın 3 tahmini de tutuyor.