BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Burak Yılmaz, Fenerbahçe'ye patlayacak

Bursaspor maçında oyundan alındıktan sonra taraftara el kol hareketi yapan ve Ünal Karaman'a tepki gösteren Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçında kendini affettirerek camiayla barışmak istiyor.

Abone ol

Geçen sezon çıktığı 25 maçta 24 gol kaydeden ve Trabzonspor’u sırtlayan Burak Yılmaz, bu sezona da çok iyi başlamıştı. Forma giydiği 7 maçta 5 kez ağları sarsan 33 yaşındaki oyuncu, 2 hafta önce oynanan Bursa karşılaşmasında oyundan alınırken hem teknik direktör Ünal Karaman’a hem de taraftara tepki göstermişti. Bunun üzerine yönetim tarafından 500 bin TL ceza alan tecrübeli oyuncu aynı zamanda Malatya maçının da kadrosuna alınmamıştı.

FENER MAÇINDA YENİDEN DOĞACAK
Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo- Mavililer, milli arada 33 yaşındaki futbolcu ile buzları eritmeyi planlıyor. Kritik Fenerbahçe maçı öncesinde tekrardan formasına kavuşmak isteyen Burak da 15 günlük süreçte kendisini en iyi şekilde hazırlamayı ve göstereceği performansla camia ile barışmayı hedefliyor.

BURAK YOKSA KAZANMAK ZOR
Burak’ın forma giymediği Malatya maçında ağları sarsamayan Trabzonspor, pozisyona girmekte dahi zorlanmıştı. Bordo-Mavililer’in, geçen sezondan bu yana 33 yaşındaki futbolcunun görev yapmadığı karşılaşmalarda galibiyet almakta güçlük çektiği gözlemlendi. Karadeniz temsilcisi, yıldız oyuncunun forma giydiği 13 maçta sadece 4 kez kazandı. Fırtına, geride kalan 9 maçta ise 4 beraberlik alırken, 5 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.