BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

BURAK VE SELÇUK İNAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

Galatasaray yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Ataköy’deki ALS-MNH Hastaları Derneği’ni ziyaret etti. <b...

Abone ol

Galatasaray yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Ataköy’deki ALS-MNH Hastaları Derneği’ni ziyaret etti.
Galatasaray yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Trabzonspor’un eski milli futbolcularından İsmail Gökçek’i başkanlığını yürüttüğü Ataköy’deki ALS-MNH Derneği’nde ziyaret etti. Tıbbi aletler yardımıyla beyinden alınan sinyaller sayesinde konuşabilen Gökçek, futbolculara ve Hasan Şaş’a “Hoş geldiniz” dedi. Ziyarette Galatasaray futbolcuları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan imzalı formalarını Gökçek’e hediye ettiler.
Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, zor durumda olan ağabeylerini ziyaret etmenin önemli olduğunu vurgulayarak, “Onları mutlu etmek bizim için bir görevdir. Her zaman ziyaretine geliyoruz Burak ile. Bu günde ziyaretine geldik. Duygusal bir görüşme oldu” şeklinde konuştu.
Futbolcuların vicdanlı insanlar olduğunu belirten Burak Yılmaz, "Biz bu gün burada eski bir futbolcu ağabeyimizi ziyaret ettik. Ziyaretimizden İsmail abide mutlu oldu" diye konuştu.
(İHA)