BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.454,36
HABER /  DÜNYA

TRABZONSPOR CAMİASININ LİDERE İHTİYACI VAR”

Trabzonspor’un yaklaşan başkanlık seçimleri sebebi ile başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün basın mensupları ile yemekte buluştu...

Abone ol

Trabzonspor’un yaklaşan başkanlık seçimleri sebebi ile başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün basın mensupları ile yemekte buluştu.
26 Mayıs’ta düzenlenecek olan Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul Başkanlık Seçimleri öncesi, İstinye Park’ta bir restoranda düzenlenen organizasyonda açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmaoğlu, "Trabzonspor camiasının bir lidere ihtiyacı var" dedi.

"SÖYLEMLERİMİZİ EYLEME DÖNÜŞTÜREBİLECEKSEK BAŞKANLIK BİZE NASİP OLSUN"
Trabzonspor’un başkana değil kitleleri peşinden sürükleyecek bir iktidara ihtiyacı olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor’a, ‘Anadolu Beyi’ unvanını kazandıracak, güzide Anadolu kulüplerimizi yanına alacak bir lidere ihtiyacı var. Biz de buna talibiz. Bu anlayışla başarısız olursak iyi bir miras bırakmayacağımızın bilincindeyim. Söylemlerimizi eyleme dönüştürebileceksek Allah bize başkanlığı nasip etsin. Kalıcı başarıyı ve temiz futbolu sürdüremezsek Allah bana başkanlığı nasip etmesin. O zaman işimin başına döner, futbol dünyasından kendimi soyutlarım" diye konuştu.

"TÜRK FUTBOLUNU KİRLETENLER BELLİ"
Trabzonspor Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun kirlendiğini ve kirletenlerinde belli olduğunu savunarak, "Şuanda Türk futbolu temiz değil. Trabzonspor, hak yiyen değil, hakkı koruyan, bir mantık isteyen futbol ailesini de bir araya getirip, Türk futbolunu da temizlemek zorundadır. Bu anlayışı isteyen aileyi bir araya getirip futbolu temizlemeliyiz. Trabzonspor, hakkı arayan, hakkı koruyan, yemeyen ve yedirmeyen bir anlayışın öncüsü olmak zorundadır. Bunun da öncüsü olup, mücadelesini vereceğiz" açıklamalarında bulundu.

"DURUŞUMUZLA TRABZONLULARIN GÖNLÜNDE YER ETTİK"
Trabzonspor’da başkan olmanın zorluğuna ve kulübe yakışan kişilerin orada olması gerektiğine inandığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor’da başkan adayı olmak bile her aklına gelenin aday olabileceği bir koltuk değildir. Daha önce aday olduğum kongrede kaybetmemize rağmen aldığımız oy ve ondan sonraki süreçte kulübü temsil etmek için elimizden geleni yaptık. Duruşumuzla birçok Trabzonspor’lunun gönlünde yer ettik. Söylemimizle kabul görürsek Trabzonspor’a ve Türk futboluna temiz bir futbol adına hizmet etmeye çalışacağız. Trabzonspor başkanlık makamına aday olurken, ona layık bir şekilde temsil edilmesi lazım. Seçilirsek duruşumuzu bozmadan hizmet edeceğiz. Seçilemezsek bundan sonra Trabzonspor sevdalısı olarak yolumuza devam edeceğiz" yorumunda bulundu.

"ALTYAPI İLE İLGİLİ PROJELERİMİZ HAZIR"
Kalıcı başarılar yakalamak için profesyonel alt yapıların oluşturulması gerektiğini ve başkan olursa bunu gerçekleştireceğinin altını çizen İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor’un yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Trabzonspor forması her zaman şampiyonluğa oynamalıdır. Kalıcı başarı için altyapı çalışması olmalı ve bizim şuanda altyapıyla ilgili projemiz hazır. Trabzonlulardan oluşan iskelete ihtiyaç var. Sportif ve idari işleri profesyonellere bırakmamız gerekiyor. Yöneticilerin sportif ve idari işlerin dışında olması gerekiyor. Onay makamı olmak zorundadır. Kim başkan olursa olsun aynı mentalite ile hareket etmek zorundadır. Göreve gelirsek eğer ilk olarak sportif direktörlük görevine eski futbolcumuz Fatih Tekke’yi getirmeyi planlıyoruz. Fatih Tekke, Trabzonspor’u ve Trabzon’u çok iyi bilen bir profesyonel" şeklinde konuştu.