BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

ENGELLİLERDEN BAHÇELİ’YE VE KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

Muğla’nın Bodrum ilçe Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ve engelli öğrenciler Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek projelerin...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçe Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ve engelli öğrenciler Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek projelerini CHP VE MHP genel başkanlarına iletti.
Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisinden Elif Şenol, Esma Ezenel, Öykü Şenol, Funda Karacan, Arca Karacan, Bedriye Gürkan TBMM’yi ziyaret ederek siyasi parti liderlerini ziyaret etti. Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar ile TBMM’ni ziyaret etti. İçlerinde engelli çocukların ve ailelerinde bulunduğu gurup önce MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyaretlerde bulundu. Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan’ı ziyaret ziyaretlerde bulundular. Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisini temsilen mevcut olan projeleri ve engellilerin sorunlarını, önce Bahçeli’ye daha sonra ise Kılıçtaroğlu ile paylaştılar. 2 Partinin başkanlarına sorunlarını anlatan Kent konseyi üyeleri Bodrum Yarımada hayata geçirmeye çalıştırılan Engelli Sosyal Tesis Projesini genel başkanlara sundular. Spor konusunda ki çalışmalardan da bahseden meclis üyeleri Kılınçdaroğlu ve Bahçeliden destek istedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Projelerin çok önemli olduğunu ve bölge milletvekilleriyle ortaklaşa çalışarak bu projelerin hayata geçmesini sağlaması gerektiğini dile getirdi. Bunun üzerine MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan projelere ait dosyaları alarak engelli öğrenciler için yapacak her projede destek olacaklarını söyledi.
CHP Milletvekilimiz Ömer Süha Aldan ise önümüzdeki günlerde mevcut olan Muğla milletvekilleri ile bir araya gelerek Sosyal Tesis Projemiz için devlet veya Avrupa Birliği Fonlarından destek alınması konusunda Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ile bir toplantı organize edebileceğini belirti.