BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.433,35
HABER /  SPOR

Bunu ispatlamayan şerefsizdir!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki son polemiğin perde arkası netleşiyor. İşte yaşananlar...

Abone ol

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli atışma geçen hafta perşembe günü Sarı-Lacivertli kulüp tarafından yayınlanan “Beyefendilik ve Doğru Duruş” başlıklı deklarasyonla tam anlamıyla tavana vurdu. Açıklamada özellikle Özhan Canaydın hedef alınmış, Galatasaray başkanı için oldukça ağır ifadeler kullanılmıştı. Hemen akabinde Galatasaray da bu deklarasyona cevap verdi ama bildiri savaşlarının yaşandığı günün öğlen saatlerinde iki taraf arasında oldukça ilginç diyaloglar geçtiği de ortaya çıktı.

FENERBAHÇE CEZA ALSIN

FENERBAHÇE Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı’nın, deklarasyonun kaleme alınmasından yaklaşık iki saat önce Özhan Canaydın’ı telefonla aradığı ve sitemde bulunduğu öğrenildi. Özaydınlı’nın bu görüşmede “Alkmaar maçında Fenerbahçe taraftarları arasında tribünde çıkan olaylar nedeniyle kulübümüzün ceza alması gerektiğini söylemişsiniz. UEFA’nın olaylar hakkında soruşturma yapması gerektiğini ifade etmişsiniz” dediği ileri sürüldü. Canaydın’ın ise beklenmedik bu ifadeler karşısında şok olduğu, sinirlendiği, Murat Özaydınlı ile telefonda tartışmaya girdiği ifade edildi.

AVRUPA’DA BAŞARILI OLUN

CANAYDIN’IN sert bir çıkış yaptığı telefon konuşmasında, “Öyle bir sözüm varsa kanıtlayın, tüm basını toplayıp herkesin önünde özür dileyeceğim. Nerede söylemişim? Kim söylüyorsa kanıtlasın. Ama kanıtlamazlarsa da bunları ortaya atanlar şerefsizdir. Aksine Fenerbahçe’nin Avrupa’da başarılı olmasını isterim. Çünkü ülke puanımız artar. Fenerbahçe ceza alırsa benim cebime girecek de bir şey yok. Böyle sözleri söylemedim, söylemem” karşılığını verdiği öğrenildi. Canaydın’ın bu çıkışından sonra Murat Özaydınlı’nın ikna olduğu ve konuşmanın yumuşadığı da kaydedildi. İlerleyen saatlerde F.Bahçe’den yapılan açıklamada da bu konu üzerinde yorum yapılmadı.

(Haber: Meriç Müldür /Akşam)