BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Bunu hesaba katmamışlardı! Taciz girişiminin sonu kötü bitti

İSTANBUL Taksim'de yılbaşı kutlamaları sırasında 2 genç kıza yaklaşan tacizciler son anda fark edilip güven timleri tarafından yaka paça gözaltına alındılar.

Abone ol

Taksim'de yılbaşı kutlamalarında güven timleri tacizcilere göz açtırmadı. İstiklal Caddesi'nde yürüyen 2 şahıs, genç kızları rahatsız etmeye başlayınca ekipleri tarafından fark edildiler ve hemen gözaltına alındılar.O anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

İstiklal Caddesinde meydan kavgası kamerada

ERKEĞİN SAÇINI UZUN SÜRE BIRAKMADI: İstiklal Caddesinde çıkan meydan kavgasında iki taraf birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavgaya karışan bir kız ise, karşı tarafta bulunan bir erkeğin saçını çekerek uzun süre bırakmadı. Polis ekiplerin müdahalesiyle erkeğin saçını bırakan kız, daha sonra ise sinirlerine hakim olamayarak bağırmaya başladı.

POLİSLER KAVGAYI GÜÇLÜKLE AYIRDI: İstiklal Caddesinde görevli Güven Timleri ve resmi ekipler olaya müdahale ederek kavgaya karışan tarafları ayırmak için uzun süre uğraştı. Tarafların ısrarla birbirine saldırması zaman zaman polise zor anlar yaşatsa da, ekipler tarafları ayırarak farklı noktalara götürdü. Ekipler olayın ardından, kavgaya karışan tarafları polis merkezine götürdü.