BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.519,80
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'dan şok eden açıklama

Bir programa telefonla bağlanan Bülent Ersoy hakkında çıkan habere beklenmedik şekilde cevap verdi.

Abone ol

Beyaz Tv'de 'Söylemezsem Olmaz' programına canlı yayında bağlanan Bülent Ersoy kendisiyle ilgili iddialara ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy Beyaz Tv'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı.

ÖLMÜŞ BABASIYLA İLİŞKİ YAŞADIM 

Programın sunucularından Mert Öğün'ün, canlı yayında kendisine bir mesaj geldiğini belirtip, mesajda yer alan "Bülent Ersoy, şu anki sevgilisi Berk'in abisiyle iki yıl aşk yaşadı" iddiası üzerine telefona bağlanan Bülent Ersoy: "Abisi diye eksik söylemişler, ölmüş babasıyla da ilişki yaşadım." dedi.

"Herkes her şeyi söyler, ama doğrusu bendedir." diyerek hakkında çıkan haberleri yalanlayan Bülent Ersoy, bayılma konusuna da "İnsanlar nasıl düşüp nasıl can vereceklerini kendileri kestiremezler, bu hafta ayılmadım da bayılmadım da; ama göreceksiniz ki en yüksek reytingler benim olacak" diyerek açıklık getirdi.

Aşk hayatı hakkında da açıklamalar yapan Bülent Ersoy:

"Evlilik defterini kapattım. Berk ile dört buçuk yıldır beraberim, bunu sokaktaki kediler, köpekler bile biliyor" dedi. "İzmir'e gidip Berk'in ailesine aldığı hediye televizyonu parçaladığı" iddialarına da değinen Bülent Ersoy "Çok uzun zamandır İzmir'e gitmiyorum, hakkımda çıkan bu haberler asparagastır." dedi.