BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.384,73
HABER /  DÜNYA

Operasyon, Türkiye’yi yeme projesidir

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 17 Aralık’da yapılan yolsuzluk operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gündoğdu, “Bir yolsu...

Abone ol

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 17 Aralık’da yapılan yolsuzluk operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gündoğdu, “Bir yolsuzluk varsa sonuna kadar gidilmeli, kimseye müsamaha gösterilmemeli. Hadis-i Şerif net ‘rüşveti verende alanda melundur’ diyor. Yetim hakkına göz dikeni tanımayız isterse babamızın oğlu olsun. Ancak yürütülen operasyon yolsuzluk görünümlü Türkiye’ye had bildirme operasyonudur. Uluslar arası proje içerisinde rüşvet ve yolsuzluk operasyonu bir araya getirilerek Türkiye’nin uluslararası gücü ve daha da büyüyen ekonomisini hedef alıyor” dedi.
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kültür-Memur-Sen’in Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği "Genişletilmiş Başkanlar Eğitim ve İstişare Toplantısı’na katıldı. Gündoğdu burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin gündemine oturan yolsuzluk operasyonu, çözüm süreci, demokratikleşme paketi, gibi güncel konuları değerlendirdi. Gündoğdu, Memur-Sen’in de önemsediği, destek verdiği; Türkiye’yi daha demokratik daha özgürlükçü yapan ve Türkiye’ye İslam Dünyası nezdinde saygı kazandıran icraatları sıralayarak şöyle konuştu; "Birincisi 27 Nisan e-muhtırasına dik duruşu. İkincisi Davos’taki dünya mazlumları adına ‘One Minute’ çıkışı. Üçüncüsü Referandumda Anayasa değişikliklerinin milletin önüne getirilmesi. Dördüncüsü ise Eğitim Bir-Sen’in Eğitim Şurasında aldığı din ve değerler eğitimi konusunda alınan kararların uygulanması. Bunlar Memur-Sen’in de Kültür Memur-Sen’in de olmazsa olmazıdır."

YOLSUZLUK OPERASYONLARI
17 Aralık’da yapılan yolsuzluk operasyonuyla ilgili konuşan Gündoğdu, "Bazı iddialar ortaya atılıyor. ‘Başbakansız Ak Parti, Başbakansız Türkiye isteniyor. Bu Türkiye’yi yeme projesidir. Türkiye’yi değersizleştirme projesidir. Amerika’nın, Emperyalizmin, Siyonizmin; Ortadoğu’nun, ve dünyanın önde gelen ekonomilerinin sıkıntılar çektiği dönemde gelişen dört ekonomiden birisi olması ve demokrasisini parlatmasından duyduğu rahatsızlıktır. Onun için bu oyuna karşı uyanık olmak boynumuzun borcudur. Siyasiler üzerinden toplum mühendisliği yapılmak isteniyor. Dün Gezi Parkı üzerinden yapılmak istenenin daha güçlüsü bugün bu operasyonla yapılmak isteniyor" dedi.