BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  DÜNYA

3. kattan atladı arabaya çarptı

Adana’da annesi ve babası ayrı olduğu için psikolojisi bozulan 16 yaşındaki kız çocuğu, intihar girişiminde bulundu. <br/>Edinilen bilgiye g...

Abone ol

Adana’da annesi ve babası ayrı olduğu için psikolojisi bozulan 16 yaşındaki kız çocuğu, intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi ve babası bir süre önce ayrılan ve babasında kalan 16 yaşındaki lise öğrencisi B.D.’nin psikolojisi bozuldu. Bugün de babası evdeyken oturdukları 3 katlı evin damına çıkarak bir süre ağladı. Çevrede kız çocuğunu gören vatandaşlar ise intihar etme ihtimaline karşılık polise haber verdi. Polis olay yerine gelip dama çıkarken, B.D. kendisini boşluğa bıraktı. Kız çocuğu düşerken, bir otomobilin arka kapısına çarptı. Polis olay yerine ambulans çağırırken, sağlık ekipleri kız çocuğuna olay yerinde müdahale etti.
Düşme nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırık oluşan kız çocuğunun babası da olayı duyunca B.D.’nin yanına gelerek, kızının başında gözyaşlarını tutamadı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kız çocuğunun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.