BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu'ya: Canlı yayını basar...

Program partneri Oya Aydoğan ile tartıştığı konuşulan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu'ya Bülent Ersoy'dan sert uyarı geldi.

Abone ol

Yoğun bakımdaki 6'ıncı gününü geride bırakan Oya Aydoğan'ı sanatçı dostları yalnız bırakmıyor.

Cumartesi gününden beri Ulus Liv Hospital'da yatan Aydoğan'ı önceki akşam ziyarete gelen isimler arasında Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş ve Harika Avcı vardı.

NEDEN BUNU YAPIYORLAR ANLAMIYORUM

Sık sık hastaneye gelerek doktorlardan bilgi alan Bülent Ersoy, bilgi kirliliğinden şikayet etti. Yalan yanlış bilgilerin ortalıklarda gezdiğini söyleyen Ersoy, "Bilgi kirliliği çok yanlış. Herkes bir şey söylüyor. Neden bunu yapıyorlar anlamıyorum. Hastalığın üzeriden pirim yaparcasına konuşmalar, hareketler bunu kabul edemiyorum. Hayatım boyunca hiç bu türşeyleri kabul etmedim. Çirkin buluyorum." dedi.

LERZAN MUTLU'YLA TARTIŞTILAR İDDİASI

Hastane koridorlarında Lerzan Mutlu ile tartıştığı konuşulan Bülent Ersoy, Mutlu için sert ifadeler kullandı. Lerzan Mutlu'ya çok kızgın olduğunu belirten Ersoy, "Oya'nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir. Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım.

BEN O KIZA ÇOK SİNİRLİYİM

Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür.

ADAMIN CANLI YAYININI BASARIM

Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek... Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım." dedi.