BIST 9.503
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.493,92
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal'ın neden yüzünün kızardığı belli oldu

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın partisinin salı günü yapılan grup toplantısında yüzündeki kızarıklıklar merak konusu olmuştu.

Abone ol

Dün akşam saatlerinde Antalya'ya gelen Baykal, yüzündeki kızarıklığa cildinin güneşe verdiği tepkinin neden olduğunu, bundan sonra koruyucu krem kullanacağını söyledi.
 
Böke: ''Ülkenin Başbakan'ı malulen emekliye ayrıldı''
CHP eski Genel Başkanı Baykal’ın, salı günü partisinin grup toplantısında dikkat çeken yüzündeki aşırı kızarıklık iyileşti. Akşam saatlerinde memleketi Antalya’ya gelen Baykal’ı aralarında CHP eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP eski Antalya Milletvekilleri Arif Bulut ve Tuncay Ercenk’in de aralarında bulunduğu bir grup partili karşıladı. Havalimanından ayrılmadan önce partililerle sohbet eden Baykal, yüzündeki kızarıklığa cildinin güneşe verdiği tepkinin neden olduğunu, bundan sonra koruyucu krem kullanacağını söyledi.

NİŞAN TÖRENİNE KATILDI

Deniz Baykal, dün gece de Finike İlçesi’ndeki Turunçova Düğün Salonu’nda partilisi Salih Öner’in daveti üzerine Arife Öner ile Mustafa Kantaş’ın nişan törenine katıldı. CHP İlçe Başkanı Okan Tanır ve partililer tarafından karşılandıktan sonra düğün salonuna geçen Deniz Baykal çiftin nişan yüzüklerini taktı.


Evliliğe ilk adımı atan çifte mutluluk dileyen Deniz Baykal, "Çok karışık bir siyaset ortamından, sırf bugün bu törende bulunmak için Finike’ye geldik. Ankara’nın o sisli havasından, karışık havasından koparak bu güzel ortamın mis gibi havasını hep birlikte teneffüs ediyoruz" dedi.

Baykal, daha sonra düğüne katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.