BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.396,73
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoya ağır suçlama!

Yılmaz Morgül canıl yayında Bülent Ersoy'un bir ayıbını açıkladı.

Abone ol Yılmaz Morgül, Kanaltürk ekranından Bülent Ersoy'u topa tuttu: "Ersoy, Semahat Özdenses'e kanser tedavisi için yardım sözü verdi ama sözünü tutmadı." dedi...

Kanaltürk'te yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programına konuk olan Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a ağır suçlama geldi. Morgül, Ersoy'un Türk Sanat Müziği'nin önemli bestecilerinden Semahat Özdenses'e kanser tedavisi için yardım sözü verdiğini ancak sözünü tutmadığını söyledi.

KİRAYI VERDİM

Ersoy'un 'Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine' eserinin iznini almak için Özdenses'in vefatından kısa bir süre önce, kaldığı huzurevine gittiğini belirten Morgül şunları söyledi. "Huzurevinin sahipleri hocamızın kanser olduğunu söyledi. Üzerimde bankaya kira için yatıracağım parayı hemen tedavisi için takdim ettim. Bu parayı verdiğimi hocam bile bilmez. Daha sonra duymuş."

İLGİLENMEDİ

Morgül, ardından Bülent Ersoy’u kastederek şöyle devam etti. "O dediğiniz isim kameralarla huzurevine gitmiş. Özdenses'in durumu anlatılınca 'Ben ilgilenirim, her şeyiyle uğraşırım. Şimdi gidiyorum hemen sizi arayacağım' demiş. 1 sene geçtikten sonra öğrendim ki bestekarımızı kimse aramamış. Kamera önünde yardım şovu yapmak ayıptır” dedi.