BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.441,35
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy sahnede çıldırdı!

Türkiye'nin divası Bülent Ersoy Almanya'da sahne aldığı bir gecede esti gürledi.

Abone ol

Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, Almanya'da bir salonda sahne aldığı sırada şarkısını yarıda kesti ve patrona öyle sözler söyledi ki...

BÖYLE SAYGISIZ PATRON GÖRMEDİM

Sahnede patronun bulunduğu masadan kendisine sürekli laf atıldığını duyan Bülent Ersoy şarkısını yarıda kestirdi.

"Ben böyle saygısızlık görmedim" diyen Ersoy'a önce seyirciden alkış geldi. Ancak Ersoy'un öfkesi daha da kabardı ve öfkeyle patronun masasına dönüp şunları söyledi;

-"Ben hayatımda hiç patronun masasının soliste bu kadar saygısız olduğunu görmedim. Bu yaşımda hiç görmedim... Yani zorla diyorlar ki sen okuma ve git. Böyle saygısız patron görmedim ben.."

Bu sözlerden sonra elindeki mikrofonu orkestraya veren Bülent Ersoy herkesin donup kalmış bakışları arasında sahneyi terketti.


halit-ergenç-kapidan-kovulmuş.20130327152206.jpg

HALİT ERGENÇ KAPIDAN KOVULMUŞ
PASPAS VE İÇKİ SATARKEN...
DİĞER SAYFADA


[PAGE]HALİT ERGENÇ KAPIDAN KOVULMUŞ

Yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği Muhteşem Yüzyıl, dünyanın 45 ülkesinin ardından İtalya’ya satıldı. Dizinin yıldızı Halit Ergenç ile ilgili ise hiç bilinmeyenler ortaya çıktı. Meğer Ergenç, kapıdan kovulmuş.

Dünyada 204 milyon kişi tarafından izlenen dizinin İtalya’ya satışıyla ilgili Global Agency’ın CEO’su İzzet Pinto “Batı Avrupa’nın kapısını araladık” dedi. Dizinin Meksika’ya da satılmak üzere olduğu öğrenildi.
halit-ergenç-sakalli.20130327105240.jpg
PASPAS SATARKEN DÜNYA YILDIZI OLDU

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle meslek hayatında zirveye çıkan Halit Ergenç, ayrılmış bir anne-babanın çocuğu... Hayatı zorluklarla dolu olan Ergenç, bir tiyatro oyununun deneme çekimlerinde kapıdan kovulmuş.

GQ Dergisi’ne röportaj veren Ergenç, özel hayatıyla ilgili ilk kez bunları anlattı. İşte hayatından çarpıcı kesitler;

* Annem babam ilkokula girdiğim sene ayrıldı. Babam annemden boşanmasına rağmen dönem dönem bizim evde yaşadı. Bir vardı, bir yoktu. Bir karı-koca ilişkisi de yoktu aralarında, kavga vardı sadece.

*Baktığın zaman, sanki hayatımın her dönemi başka birinin hayatı gibi. Paspas da sattım, karaborsa bilet de. Pencerelere güvenlik ve güneş filmi de yaptım, İstanbul Festivali’nde nota çevirmenliği de, yer göstericilik de... Tekstil fuarında robot kılığında robot dansı da ettim, kitap fuarında stand üzerinde figür de attırdım.

KAPIDAN KOVDULAR

*Les Miserables’ın (Sefiller) denemelerine Javert çalışıp gitmiştim. İki gün kapıda yattım, sonunda ‘Anlamıyor musun kardeşim, istemiyoruz!’ deyip kapıdan kovdular.

AZ DAHA AŞÇI OLACAKTI

*Meslek değiştirmeye karar vermiştim. Aşçılık ve masaj terapi okullarına falan bakınmaya başladım... Tam o sırada Türkiye’den teklif geldi. Bir de param bitmiş, zil gibiyim. Aslan Kral müzikalinin arasında içki dağıtıyordum, içler acısıydı halim.


LEYLA İLE MECNUN DİZİNİN36339.jpg
AK SAÇLI DEDESİNE ŞOK!
DİĞER SAYFADA


[PAGE]

AK SAÇLI DEDEYE HAPİS YOLU


Leyla ile Mecnun dizisinin Ak Sakallı Dedesi Köksal Engür uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla geçtiğimiz eşi Jale Engür'ün de aralarında bulunduğu 19 kişi ile birlikte gözaltına alınmıştı.36339.20130327152008.jpg

Beyoğlu, Cihangir'deki evinde hassas terazi ile birlikte paketler halinde 1 kilo 300 gram esrarla yakalanan Köksal Engür ve eşi Jale Engür hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

TMK'nın 10. maddesi ile Yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nce düzenlenen iddianameye göre Engür çifti Abdulkerim ve Hasan Bulut liderliğindeki sokak satıcıları olarak tabir edilen uyuşturucu çetesi ile irtibatı tespit edildi. Köksal Engür'ün de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu kaydedildi. 

22.5 YIL HAPİS İSTEMİ...

Şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığına ilişkin herhangi bir delil elde edilemediği belirtilen iddianamede Jale Engür ile birlikte kullanmak üzere çeteden uyuşturucu satın aldığı, satın aldığı esrarı kendi konutunda muhafaza ettiği belirtildi. Jale Engür hakkında çete üyesi olmaktan 33 yıl hapis talebiyle dava açılırken Köksal Engür hakkında uyuşturucu madde satışından 22.5 yıl hapis istendi.


36305.jpg
ÜNLÜ ŞARKICI CANLI YAYINDA KAFAYI ÇEKTİ
HEM DE SUNUCUYLA BİRLİKTE
DİĞER SAYFADA


[PAGE]justin-timberlake-canli-yayinda-içti.jpgCANLI YAYINDA KAFAYI ÇEKTİ

Justin Timberlake katıldığı canlı yayın programında önüne tekile şişesi konunca program boyunca kafayı çekti.

Şarkıcılıkla başladığı kariyerine bir süre oyuncu olarak devam eden Justin Timberlake, kısa bir süre önce çıkardığı albüm ile müzik dünyasına geri döndü.

Ünlü yıldız yeni albümü “The 20/20 Experience”ın tanıtımı için ekranlarda daha sık boy göstermeye başladı.

ABD basınından Huffington Post sitesinde yer alan habere göre Timberlake, İngiltere’de yayınlanan Jonathan Ross Show’a katıldı.

CANLI YAYINDA İÇTİ

Programın sunucusu Jonathan Ross canlı yayında, ünlü şarkıcıya tekila içme teklifinde bulundu.

Ross’un canlı yayında koca bir tekila şişesini masanın üzerine koyması üzerine oldukça şaşıran ve tepkisini “Ciddi misin?”sorusuyla ortaya koyan Timberlake, biraz afallasa da teklifi geri çevirmedi.

Canlı yayın boyunca 5 shot tekila içen Ross ve Timberlake, her bir shot’ın ardından mini golf oynamaya çalışınca izleyenler de oldukça eğlendi.