BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.495,85
HABER /  GÜNCEL

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in iddialarına cevap veren Bülent Arınç, sosyal medya üzerinden Gökçek'i eleştirdi.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı televizyon programında Gezi olaylarından sonra FETÖ'nün Bülent Arınç'ı Başbakan yapma planı olduğunu açıklamıştı.

Bülent Arınç, Melih Gökçek'in açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Bülent Arınç, attığı tweet'lerde, "Melih Gökçek, uzun bir aradan sonra ahlak dışı bir yalana ve iftiraya başvurdu. Belli ki bir sıkıntısı var ve hedef şaşırtmak istiyor" dedi.

Bülent Arınç sosyal medya hesabında şunları yazdı: 

    

KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR!

Bir Hint atasözünde denir ki: Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesinlikle altını kirletmiştir. Melih Gökçek'in hezeyanlarını bu açıdan değerlendirmek ve ciddiye almamak gerek. Artık siyasetin komedi unsuru olmuştur. Gülüp geçin.

Arınç paylaşımında, İ.Melih Gökçek "Devam edebildiğin kadar et" mantığını her sahada uygulayıp; yalana,iftiraya, çirkefliğe de devam edebildiği kadar ediyor. Ülkemizin; üç harfli belediye başkanının komikliklerinden ve üstündeki okların hedefini şaşırtma çabalarından daha önemli meseleleri var." ifadelerini kullandı.