BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  EKONOMİ

CarrefourSA'da 'Salı Pazarı' kuruluyor

CarrefourSA, her hafta salı günü kurulacak Salı Pazarı ile semt pazarı sıcaklığını hipermarketlerine taşıyor

Abone ol

CarrefourSA hipermarketlerinde her hafta salı günü kurulacak Salı Pazarı ile gıdadan tekstile, kırtasiyeden elektroniğe kadar birçok üründe indirim fırsatı sunulacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki olan, Türkiye organize perakende sektöründe faaliyet gösteren CarrefourSA, müşterilerinin en kaliteli ürünü en iyi fiyatla sahip olması için çalışmalarına devam ediyor. CarrefourSA, her hafta salı günü kurulan Salı Pazarı ile semt pazarı sıcaklığını hipermarketlerine taşıyor.

Yalnızca CarrefourSA hipermarketlerinde kurulan Salı Pazarı ile gıdadan tekstile, kırtasiyeden elektroniğe kadar birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor. Salı Pazarı'nda sebzeler, meyveler, şarküteri ürünleri, balık ve et reyonlarında müşterilere modern pazar atmosferi yaşatılıyor.

CarrefourSA CRM ve Pazarlama Direktörü Necati Özdeniz, konuya ilişkin değerlendirmesinde, çok önem verdikleri müşterilerinin ihtiyaçlarını en tasarruflu şekilde karşılamak için yeni arayışlar içinde olduklarını kaydetti.

CarrefourSA olarak alternatifi bol, kaliteli ürünleri en hesaplı şekilde sunmanın birinci öncelikleri olduğunu belirten Özdeniz, "Hipermarketlerde uyguladığımız Salı Pazarı ile müşterilerimizin tasarruf etmesini istiyoruz. Pazar kültürü tarihimiz boyunca uygulanmış ve hala devam eden bir konsept. Biz de Salı Pazarı ile bu sıcaklığı hipermarketlerimizde sunuyor, aynı zamanda müşterilerimizin keyif almasını sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.