BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.506,31
HABER /  GÜNCEL

Bu vatanı Türk-Kürt el ele kurtardık!

Uşak Valisi, kardeşlik projesi üzerine bu mesajı verdi..

Abone ol

“Güneşi Birlikte Görelim” projesi kapsamında Uşak Özel Üftade Koleji ve Van Serhat Koleji öğretmen ve öğrencileri Uşak Valisi Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti

DOĞU-BATI AYRIMI YOK
Uşak Özel Üftade Koleji Müdürü Recep Ali Yalçın “Güneşi Birlikte Görelim” projesi ile ülkenin Doğusu ve Batısı arasında var olduğu söylenen ayrımların aslında olmadığını anlatmaya çalıştıklarını ifade etti. Bu tür milli birlik ve beraberliği pekiştirecek olan projelerin çok önemli olduğuna dikkat çeken Uşak Valisi Özdemir Çakacak, proje kapsamında Uşak’a gelecek Vanlı sanayici ve iş adamları ile tüm misafirleri Uşak’ta ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

VATANI BİRLİKTE KURTARDIK
Vali Özdemir Çakacak konuşmasına şöyle devam etti;
“Ülkenin doğusu ve batısı arasında bir fark olmadığını ortaya koyan ve dolayısıyla bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin kardeş olduğunu vurgulayan böyle bir çalışmaya çok olumlu bakıyor ve bu projenin de toplumsal barışa milli birliğimize ve beraberliğimize katkı yapacağına inanıyorum. Uşak’tan önceki görev yerim Van’dı. Van şehrini ve insanlarının bakışını çok iyi bildiğim için aslında insanlarımız arasında hiçbir farkın olmadığını görüyoruz. Van’a gelen misafirlerin nasıl ağırladığını, Van halkının nasıl bağırlarına bastını biliyoruz. Bunun en güzel örneğini Kurtuluş Savaşı’nda gördük. Ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm halkımız hep birlikte el ele bu vatanı kurtardılar. Bu birliktelik ve kardeşliğimize kimse bozamaz. Milli birlik be beraberliği pekiştirecek bu tür projelerin çok önemli olduğunu belirtmek isterim”