BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
HABER /  GÜNCEL

Zonguldak'ta erkek ceseti bulundu

Muslu'da balıkçılar tarafından bulunan erkek cesetinden sonra bu kez de 300 metre ilerde başka bir ceset bulundu.

Abone ol

Zonguldak'ın Muslu beldesi sahilinde balıkçılar tarafından erkek cesedi bulunan mevkinin 300 metre ilerisinde, başında mermi girişi olduğu belirlenen bir erkek cesedi daha bulundu.

Alınan bilgiye göre, bugün akşam saatlerinde Mancaroğlu mevkisindeki bir koyun sahilinde bulunan ve jandarma ekiplerince Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan erkek cesedinin görüldüğü bölgede, balıkçılar avlanmaya devam etti.

Bu sırada olay yerinin yaklaşık 300 metre ilerisindeki Akçasu mevkisinde, denizin kıyıya yakın kesiminde bir erkek cesedi daha gören balıkçılar, durumu tekrar jandarmaya bildirdiler.

Balıkçı teknesiyle olay yerine giden güvenlik güçleri, yaklaşık 20 gündür suda olduğu tahmin edilen cesedin üzerinde yaptıkları ilk incelemede, baş kısmında mermi girişi tespit etti.

Çatalağzı Termik Santralı Limanına götürülen ceset, otopsi için cenaze aracıyla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Söz konusu bölgede, akşam saatlerinde, balıkçılar tarafından yaklaşık 20 gündür sahilde olduğu tahmin edilen ve bir bacağı kopmuş erkek cesedi bulunmuştu.