BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Bu vatandaş masaj kuyruğunda!

Güney Kore'den getirilen termal masaj yatakları vatandaş tarafından akına uğradı. Kuyruğu görenler şaştı kaldı.

Abone ol

Bursa'da, Güney Kore'den getirilen termal masaj yataklarından ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar, ithalatçı firmanın tanıtım merkezine adeta akın ediyor.

Sabah erken saatlerden itibaren firmanın tanıtım ve satış merkezini giden vatandaşlar, önce yetkililerden yatakla ilgili bilgi alıyor, ardından da müzik eşliğinde çeşitli ısınma hareketleri yapıyor.

Çoğunlukla 50 ve üzeri yaş grubundaki kişilerin ilgi gösterdiği tanıtım seanslarında, termal masaj özelliğine sahip oldukları bildirilen yataklara uzanan vatandaşlar, bel ve sırtlarına 45 dakika boyunca masaj yaptırıyor.

Hafta içi 07.30-18.00, cumartesi günleri ise 08.00-14.00 saatlerinde kullanımı ücretsiz olan 20 yataktan, her gün yaklaşık 300 kişi yararlanıyor. Masaj özellikli yatakları ücretsiz kullananlar arasında 1 yıldır merkeze her gün gelenlerin de olması dikkati çekiyor.

Firma sorumlusu Kadir Okumuş, şubelerinde parmak basınç ve akapunktur özelliği olan yatakların tanıtım ve satışını yaptıklarını söyledi.

Omurga masajı yapan yatakların tanıtımlarının ücretsiz olduğunu, her yaş grubuna hitap ettiğini ve isteyen herkesin yararlanabildiğini belirten Okumuş, ''Masaj seanslarına çok yoğun ilgi var. Faydasını görenler alıp evlerinde de kullanıyorlar. Yatağın fiyatı 5 bin TL. Maddi gücü yetmeyen vatandaşlarımız da buraya gelip, yataklardan çekinmeden yararlanabiliyor'' dedi.