BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04
HABER /  GÜNCEL

Bu vahşeti yapan insan olamaz!

Konya'da bir gencin bir kediye yaptığı işkence güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. İşte o anlar...

Abone ol

Konya'da kimliği tespit edilemeyen 20-25 yaşlarında bir genç, kucağında getirdiği kedinin kuyruğundan tutup, kediyi 360 derece kendi etrafında döndürdükten sonra bir işyerinin camına fırlattı.

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde cama çarpan kedi yere düştükten sonra can havliyle kaçtı, işyerinin camı kırılırken, genç olay yerinden uzaklaştı.

Olay, merkez Selçuklu İlçesi'nde geçen pazartesi günü saat 06.30 sıralarında meydana geldi. 20-25 yaşlarındaki bir genç, elinde siyah bir kediyle hediyelik eşya satan iş yerinin önüne geldi. Üzerinde kapşonlu mont bulunan genç, kuyruğundan tuttuğu kediyi kendi etrafında 365 derece döndürmeye başladı. Kediyi 7 kez etrafında döndürdükten sonra iş yerinin camına fırlattı. Cama çarptıktan sonra yere düşen kedi, can havliyle kaçtı. İşyerinin camı kırılırken, kimliği belirlenemeyen gençte olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra tekrar iş yerinin önüne yeniden gelen genç, yere düşürdüğü bir cismi alıp, uzaklaştı.

GÖRÜNTÜYÜ SEYREDİNCE ŞOK YAŞADILAR

Güvenlik kameası görüntelerini inceleyince şok yaşadıklarını ifade eden işyeri sahibi Selim Yaldız, "Sabah erken saatlerde apartmanın güvenlikçisi telefonla beni arayarak iş yerimin camının kırık olduğunu bildirildi. Dükkana gelerek güvenlik kamerası görüntülerini izledik. 20-25 yaşlarındaki üzerinde kapşonlu mont bulunan bir şahsın siyah bir kediyi etrafında çevirererek cama fırlattığını görünce şok olduk" diye konuştu.

İNSANLIKLA BAĞDAŞMIYOR

Kediye ve iş yerine yönelik yapılan bu harakete anlam veremediğini belirten Selim Yaldız, gencin kediye yaptığı hareketin insanlıkla bağdaşmadığını söyledi.