BIST 10.153
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.403,47
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de kim elendi?

31 Ocak Bu Tarz Benim TV8 eleme gecesinde Gülşah Yarar elendi. Peki Show TV Bu Tarz Benimde kim elendi? İşte bu hafta elenen isimler.

Abone ol

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim gitti? TV8 kanalındaki Bu Tarz Benim yarışmasında jüriden en düşük oyu alan isim Gülşah Yanar oldu. Bu Tarz benim kızları ise Maria Surina ismini verdi. Peki jüri ne karar verdi Bu Tarz Benim 'de bu hafta bu kim elendi?

bu-tarz-benimde-kim-elendi--31.01.2015.jpg
Bu Tarz Benim eleme gecesi TV8 ile Show TV arasında müthiş bir rating savaşına sahne oldu. TV8 geçen haftanın rövanşını almak için eleme gecesini ünlüler geçidine çevirdi. Bu Tarz Benim jürisinin önüne 80'ler konsepti ile çıkan yarışmacılar eleştirilerle dolu bir gece yaşadılar.

BU TARZ BENİM BU HAFTA KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim jürisinden en düşük puanı alan isim belli oldu. Gülşah Yanar elenmek üzere jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Ardından Bu Tarz Benim kızları gitmesini istedikleri arkadaşlarının ismini verdiler. Melisa Şahin ile birlikte Maria Surina gitsin denilen isimler oldu. Gitmesi yönünde en çok oy verilen isim ise Maria Surina oldu. Haliyle jürinin önüne gelen isim Gülşah ile birlikte Maria Surina oldu.
Yarışmacılar Emel , Zeynep ve Nazlı 'nın isimlerini hafta içinde taç aldıkları için söylenemedi.

TV8 BU TARZ BENİM JÜRİSİ KİMİ ELEDİ?
tv8-bu-tarz-benim-bu-hafta-kim-elendi.jpgJÜRİNİ OYLARI
Nur Yerlitaş Gülşah Yanar elensin dedi.
İvana Sert 'Gülşah Yanar elensin' dedi.
Uğurkan Erez 'Maria Surina elensin" dedi.
Kemal Doğulu 'Gülşah gitsin' dedi.
Bu Tarz Benim jürisinin oylarıyla giden isim Gülşah Yanar olunca konuk jürinin oyuna gerek kalmadı. Gülşah Yanar 'bunu bekliyordum" dedi ve yarışmacılar ile jüriye veda etmeden stüdyodan çıktı.
bu-tarz-benim-gülşah-yanar-elendi.jpg
NUR YERLİTAŞ NİYE AĞLADI?

Bu Tarz Benim jürisinin sevilen ismi Nur Yerlitaş , Emel Özkızıltaş'ı görünce ağlamaya başladı. "Onu gördükçe hüzünleniyorum ben. Ben bazen acılara ağlarım" diyerek gözyaşlarını akıtmaya başladı.

BU TARZ BENİM KİMLER TAÇ ALDI?

bu-tarz-benim-kim-elendi.20150131203809.jpg
TV8'deki Bu Tarz Benim eleme gecesinde üç isim koruma altında bulunuyorou. Hafta içinde taç alan Emel Özkızıltaş , Nazlı ve Zeynep bu hafta elenme riski taşımadı.

bu-tarz-benim-eleme.20150131203839.jpg
BU TARZ BENİM TV8 GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim'in TV8 'deki eleme gecesinin konuk jüri üyeleri İlker Ayrık ve oyuncu Hakan Bulut'un olurken Bu Tarz Benim yarışması müzik şölenine dönüşecek. Serdar Ortaç yenilgisinin rövanşını almak isteyen TV8 , Ümit Besen, Seyyal Taner, Coşkun Sabah'ı programda ekrana getirecek.

BU TARZ BENİM TV8 ELEME GECESİ

80'LER KONSEPTİ

12 yarışmacı eleme gecesinde “80’ler” konsepti ile jürinin önüne gelecekler. Hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar 80’lerin kıyafetlerini giyecek. TV8 eleme gecesi canlı yayını saat 20.00'da başlayacak.

SHOW TV ELEME GECESİNDE KİMLER VAR?

Sunuculuğunu Ebru Akel’in üstlendiği Cemil İpekçi'nin jüri üyeliği yaptığı Show TV'deki Bu Tarz Benim geçen hafta Serdar Ortaç takviyesi ile rating zaferi yaşamıştı. Haftasonu eleme gecesinin daimi konuğu olan Bülent Ersoy da ratingleri zirveye taşıyan diğer isim olmuştu. Bu hafta Show TV eleme gecesinde Bülent Ersoy yine jüri koltuğunda oturacak. Eleme gecesinin diğer ünlü konuğu ise Kibariye olacak. 

ELEME GECESİ KONSEPTİ
bu-tarz-benim-eleme-gecesi.20150131202104.jpg
Yarışmacılar bu hafta, “Yıldızlar Dünyası” konseptiyle, birbirinden ünlü sanatçıları taklit edecekler ve jüriden geçer not almaya çalışacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Show TV'deki Bu tarz Benimm eleme gecesi canlı yayını saat 20.00'da başlayacak.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
Tv8'de geçen hafta elenen isim Melisa Çeliker olmuştu. Eleme gecesinde en düşük oyu olan Melisa Çeliker ile yarışmacıların ismini verdiği Gülşah arasında oylama yapılmıştı. Gülşah bu haftaki performansıyla da 31 Ocak eleme gecesinde gitmesi muhtemel isimler arasında yer alıyor.


SHOW TV BU TARZ BENİM'DE KİM ELENDİ?
Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı.

YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM

Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi;

-"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "