BIST 10.219
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.448,23
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Bu site engel tanımıyor

Birbirlerinin yüzünü dahi görmemiş üç arkadaş , kendileri gibi milyonlarca engelli insanın gözü, kulağı olmaya adamışlar.

Abone ol

Lokman aksoy (25) 8 yıl evvel denizde eğlenirken yüksekten atlama sonucu 2. saniye de hayatı değişti 8 yıldır yatağa bağımlı yaşıyor... Bir haber sitesinde editörlük yapıyor.

Osman Yılmaz(25) 8 yıl evvel geçirdiği trafik kazası sonucu omuriliğinde meydana gelen hasar sonucu felç kaldı... Bir haber sitesinde editörlük yapıyor.

Kadir Ünal(34) 14 yıl evvel ehliyet almak için gittiği trafik şube müdürlüğünde bir polis memurunun silahından çıkan kurşunla kaza sonucu yaralandı yatağa ve tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşıyor. Bir haber sitesinde editörlük yapıyor.

Engelli haklarından tutunda yasal değişikliklere... iş olalanaklarına,güncel haberlere... Fikir alışverişinde bulunabileceğiniz forum sayfalarına kadar engellilere dair hemen herşeyi bulabileceğiniz bir sitede hayatın zorluklarına inat ayakta olduklarını ve aslında engellerin insanın kafasın varolup bittiğini ispat etmekteler.

Çeşitli sitelerde haber ve yorum editörlüğüde yapmakta olan bu insanların birçok engelli insanımızada kendine güven duygusunu hissettireceğini düşünmekteyiz.

www.engellilersitesi.com