BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,12
HABER /  GÜNCEL

Bu insanlar ne yapıyor?

İğne atsan yere düşmez. O derece kalabalık. Ana baba günü sanki. Peki bu insanlar neden toplandı?

Abone ol

Erzurum’da çekimleri yapılan ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının çekimi miting alanına döndü. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ı görmek isteyenler adeta birbirlerini ezdiler...

Acun Ilıcalı’nın hem sunuculuğunu yaptığı, hem de Hülya Avşar ve Ali Taran ile birlikte jüri koltuğunda oturduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasının Erzurum elemelerinde izdiham yaşandı.

CAMLAR KIRILDI KALABALIK KONTROL EDİLEMEDİ

Binlerce kişi, Atatürk Üniversitesi’nin 1000 kişilik salonunda yapılan çekimi izlemek isteyince ortalık karıştı. Yaşanan izdihamda kültür merkezi salonunun camları kırıldı, özel güvenlik görevlileri kalabalığı kontrol etmekte güçlük çekti.

Öğrenciler elemelere katılan Hülya Avşar, Acun Ilıcalı ve Ali Taran ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

ERZURUMLU OLDUĞUM İÇİN TORPİL GEÇTİM

Erzurumlu olduğunu, anne ve babasının da Atatürk Üniversitesi’nde tanıştığını belirten Acun Ilıcalı, “Erzurumlu olduğum için buraya torpil geçtik. Program ilk haftadan beri bir numara gidiyor reytinglerde... Zaten Türk halkı çok sevdi ve beğendi bu yarışmayı. Bunun da sokaktaki yansımasının böyle olması normal. Türk halkının yetenek durumunun beklenenin çok daha üstünde olduğunu, mesela ben İngiltere’deki programın bu sezonuyla bizimkini yan yana koyduğunda iki program arasında hiçbir yetenek farkı olmadığını iddia edebilirim. Bir yandan Michael Jackson’ı taklit eden bir çocuk var, gözleri görmeyen çocuklar var, dansçı çocuklar var. Çok enteresan yetenekler var. Onların yarı finali müthiş olur” dedi.

16 BİN KİŞİ BAŞVURDU

Programa şimdiye kadar 16 bin kişinin başvurduğunu söyleyen Ilıcalı, “Yarışmaya büyük ilgi var. 16 bin kişilik başvuru aldık. Jüriye Hülya Avşar iki haftalığına katılmıştı ama devamlı jürimiz olacak. Çünkü o da programdan çok memnun kaldı. Mart ayına kadar devam ediyoruz. Görmediğimiz şeyler seyrediyoruz Allah’a şükür. O yüzden bu program 4 - 5 sene gider” diye konuştu.