BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  GÜNCEL

Bu iki koku cinsel arzuyu arttırıyor

Her akşam bitki çayı içmek, bir parça çikolata yemek, hatta lavanta ve vanilya kokularını içinize çekmek bile cinsel hayatınızı canlandırıyor!

Abone ol

Tatlıların vazgeçilmezi vanilya kokusuyla adeta cinsel arzularınızı canlandırıyor. Vanilya içeren parfümler karşı cins tarafından daha çok arzulanmanızı sağlıyor. Lavanta ise rahatlatıcı etkisiyle gevşemenize yardımcı olarak size yardımcı oluyor.

Ginseng harikalar yaratıyor

Uzakdoğu'nun mucize bitkisi Ginseng sayısız hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Bunun yanında da Ginseng çok etkili bir afrodizyak. Cinsel isteği arttıran bu mucize bitki aynı zamanda da cinsel performansta da uzun süreli bir etkiye sahip. Ginseng'in bu etkisinden ginseng tabletleri, ginseng içeren doğal macunlar ve Ginseng bitki çayları içerek yararlanabilirsiniz…

Bitki çaylarına burun mu kıvırıyorsunuz?

Bitki çayı deyip de geçmeyin… Rezene ve zencefil gibi bitki özleri içeren doğal çaylar sindirim sisteminize ve vücudunuza sayısız fayda sağladığı gibi aynı zamanda da kan dolaşımını hızlandırır. Kan dolaşımı hızlanınca da duygularınız ve tutkularınız canlanacaktır. Rezene'nin cinsel performansı arttırıcı etkisi vardır. Zencefil ise cinsel isteği arttırarak gecelerinize heyecan katacaktır.