BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.393,26
HABER /  GÜNCEL

Bu güzeller Arapları tarumar etti

Türkiye'nin önde gelen firmaları, tanınmış mankenleri sahneye çıkardı, Arap iş adamları defileden kaçtı.

Abone ol

Türkiye'nin önde gelen moda tasarımcıları ile hazır giyim markalarını biraraya getiren İstanbul Fashion Days, Arap iş adamlarını kaçırdı. Açılış törenine Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla açıldı.

Defileye Türklerin yanı sıra Araplar da büyük ilgi gösterdi. Başı kapalı Arap bayanlar defileyi ilgiyle izlerken, yanlarında bulunan Arap erkekleri defileyi izlemekten sakındı. Hatta başını öne eğip gözlerini kapatanlar oldu. Defileyi izlemekten vazgeçen Arap erkeklerden biri defile bitmeden alandan ayrıldı. Bazı Arap erkekleri ise, cep telefonuyla mayo ve bikini modellerini kaydetti.

PIRLANTA TAŞLI MAYOKİNİ 3 BODYGUARD TARAFINDAN KORUNUYOR

Mayokiniyle ilgili bilgi veren tasarım yöneticisi Ayşegül Güneş, mayokininin tamamen şov amaçlı hazırlandığını kaydetti. Taşları ve altınları ön plana çıkarmak için transparan bir kumaş kullandıldığını kaydeden Güneş, talep eden bayanlar olursa mayokininin satışa da sunulabileceğini belirtti. Güneş, pırlanta taşlı mayokiniyle ilgili gelen tepkilerin olumlu olduğunu söyledi. Normal bir mayodan 40 kat daha fazla değerli olan mayokini kameralara gösterildikten sonra, 3 koruma eşliğinde özel bir bond çantasına konuldu.

İŞTE ARAP İŞ ADAMLARINI
KAÇIRAN O DEFİLENİN VİDEOSU

[PAGE]