BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu güvercinler lüks otomobil fiyatına

Bursa'da fiyatı onbinleri bulan güvercinler yarıştı. Güvercin Festivali'ne 15 ilden yaklaşık 500 güvercin sahibi katıldı.

Abone ol

Bursa'da, Türkiye Güvercin Besleyenler Derneği tarafından düzenlenen 4. Türkiye Güvercin Festivali'nde fiyatları 100 TL ile 20 bin TL arasında değişen bin güvercin şampiyon olmak için yarıştı.

Yıldırım Belediyesi Spor Komleksi'nde düzenlenen Güvercin Festivali'ne 15 ilden yaklaşık 500 güvercin sahibi katıldı. Yaklaşık bin güvercinin yarıştığı festivalde güvercinler fiyatlarıyla dikkati çekti. Kafeslerine itina ile yerleştirilen güvercinler, jüri üyeleri tarafından dikkatle incelendi. Yaş, güzellik ve kabiliyet alanında değerlendirilen güvercinlerin fiyatları ise dudak uçuklattı.

100 TL'den 20 bin TL'ye kadar fiyatları değişen güvercinler vatandaşların ilgi odağı oldu.Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Hasan Ersönmez, "Türkiye'nin çeşitli illerinden güvercin seven kardeşlerimiz yarışmaya katıldı. Kuşlar bir yıl yarışa hazırlanıyor. Tabii bu işler kolay olmuyor, sevgiyle oluyor. Bizi herkesin desteklemesini bekliyoruz'' dedi.