BIST 10.147
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.441,70
HABER /  SPOR

Bu gol dünyanın en hızlısı

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da dünyanın en hızlı golü atıldı. Bu müthiş gole imza atan ise 13 yaşındaki takım kaptanı!

Abone ol

Ankara'da geçtiğimiz hafta oynanan U-14 (Yaş Altı) Gençlerbirliği-Ankaraspor maçının başlama vuruşu golle sonuçlandı. Maçın başlama vuruşunu yapan Ankaraspor'un 13 yaşındaki kaptanı Furkan Soyalp, topu kalecinin üzerinden ortasahadan ağlarak göndererek dünyanın en hızlı atılan gollerinden birine imzasını attı.

Gençlerbirliği'nin Beştepe Stadı'nda geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile Ankaraspor kulübünün 14 yaş altı takımları karşı karşıya geldi.

Seramoninin ardından başlama vuruşu için topun başına geçen Ankaraspor'un 9 numaralı futbolcu Furkan Soyalp, takım arkadaşının kendisine bıraktığı topu kalecinin ileri çıkmasını fırsat bilerek daha maçın birinci saniyesinde ortasahadan ağlara gönderdi.

Kaleci yediği golün şaşkını!

Gençlerbirliği'nin genç oyuncuları daha maçın birinci saniyesinde gol yemenin şokunu yaşarken kalecileri ise yerden bir süre kalkamadı. Ankaraspor'un futbolcuları ise golün sahibi takım kaptanlarına koşarak adeta bir sevinç yumağı oluşturdular.

Gerçlerbirliği şaşırdı ama bırakmadı!

Golün şokunu üzerinden atan Gençlerbirliği daha sonra maça ortak olurken her başlama vuruşunda maçın başını hatırlayarak tedbiri elden bırakmadılar.
Ankaraspor ise birinci saniyede attıkları gole rağmen maçın 2-2 berabere bitmesinin önüne geçemediler.

İşte izleyenlerine şapka çıkarttıran o gol