BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Atasaydan fırsat günleri

Sektöründe bir ilk. Atasay kuyumculuk “her ayın altıncı günü fırsat günü” uygulamasında 1 yılı geride bıraktı.

Abone ol

Özgün tasarımları ve kalitesiyle kuyumculuk sektörünün öncü markası Atasay Kuyumculuk 2007 yılı Ekim ayında başlattığı ve sektöründe bir ilk olan “her ayın altıncı günü fırsat günü” uygulamasında 1 yılı geride bıraktı.

Üzerinde “gülen yüz” bulunan altın ve pırlanta Atasay tasarımları, her ay olduğu gibi Kasım ayının “Altıncı günü”nde de yüzde 25 indirim fırsatı ile satışa sunuluyor.

Kampanyadan yararlanmak için, 6 Kasım Perşembe günü Türkiye genelindeki 124 Atasay mağazasından birine gitmek ve üzerinde “gülen yüz”ün yer aldığı altın ve pırlanta pek çok ürün arasından kendi zevkinize uygun modeli seçmek yeterli olacak.

Altın ve pırlanta takıya sahip olmak isteyenlere yüzde 25 daha uygun fiyat ve 6 taksit fırsatı ile alışveriş imkânı sağlayan Atasay, kampanyanın 1. yıldönümüne özel olarak “gülen yüz”lü ürün çeşidini artırdı. “Altıncı Gün” uygulaması için seçilen ürünler arasında her yaşa ve zevke göre model bulmak mümkün. Beyaz altın, sarı altın, renkli taşlar ve pırlanta ile hazırlanan, dünya moda akımları ile yorumlanan modeller tüm Atasay mağazalarında trend takipçilerini bekliyor.

Takıda modanın öncüsü Atasay ile şık gözükmek, “Altıncı Gün” uygulaması ile çok daha kolay.