BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ümraniyede korkunç cinayet

Ümraniye'de bir kişiyi döverek öldürdüğü ve parasını aldığı öne sürülen iki kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Abone ol

Ümraniye'de bir kişiyi döverek öldürdüğü ve parasını aldığı öne sürülen bir kişi ile kendisine yardımcı olduğu iddia edilen eşi yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 11 Ekim 2008 tarihinde Yeni Çamlıca Mahallesi Namık Kemal Caddesi'ndeki bir oto yıkama dükkanında darp edilerek öldürülen Yaşar Durmuş'un (50) ölümünü araştırırken, maktulun parası ve cep telefonunun alındığını belirledi.

Genişletilen araştırmalar sonrası Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenleyen polis, cinayetin şüphelisi Kadir H. (38) ile kendisine yardımcı olduğu ileri sürülen eşi Yeliz H'yi (31) gözaltına aldı.

Kadir H'nin emniyetteki ifadesinde, ''birlikte bira içtiği Yaşar Durmuş'un, aralarında çıkan tartışma nedeniyle kafasına sopayla vurup 300 YTL para ile cep telefonunu aldığını'' söylediği, Yeliz H'nin ise ''yaşananları görmediğini'' savunduğu kaydedildi.

Polis yetkilileri, ''Yeliz H'nin, Yaşar Durmuş ile gönül ilişkisi kurduğunu'' ifade ederek, ''bunu öğrenen kocasının, 4 yıl önce eşinden ayrılarak çalışmaya başladığı dükkanın bir odasında kalan Yaşar Durmuş'un parasını almak için eşi ile anlaşarak suçu işlediklerinin belirlendiğini' anlattı.

Polisteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, Ümraniye Adliyesi'ne sevk edildi.