BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

O kızın ağabeyi konuştu

Damat adayının tecavüz ettiği 16 yaşındaki kızın ağabeyi konuştu. Kardeşine hak veren ağabey ailesinin suçu olmadığını söyledi.

Abone ol Sivas'ın Suşehri ilçesinde nişanlısının tecavüzüne uğrayan genç kızın ağabeyi konuştu. 24 yaşındaki ağabey kız kardeşine hak verdi; "zorla güzellik olmaz" dedi.

Kızlarına tecavüze izin veren anne ile baba cezaevinde olduğu için 4 çocukları ortada kaldı.

Zorla evlendirilmek istendiği gerekçesiyle ailesi ile nişanlısından şikayetçi olan 16 yaşındaki N.D'nin ağabeyi O.D. (24) ile kardeşleri A.D. (12), Ö.D. (8) ve H.D (3) ortada kaldı.

32 yaşındaki damat adayının,
2 ay önce nişanlandığı 16
yaşındaki kıza tecavüz ettiği
öne sürülmüştü. Daha beteri
ise kızın ailesi buna zemin
hazırlamıştı.

HABERİN AYRINTILARINI
OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!



Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı devreye girerek çocuklara giysi yardımı yaptı. Komşularının baktığı çocuklardan en küçüğü İstanbul'daki evli ablasının yanına gönderilecek. Diğerlerinin durumu ise belli değil.

ZORLA GÜZELLİK OLMAZ

N.D'nin ağabeyi O.D. Türkiye'nin tüylerini diken diken eden olayı biraz farklı anlatıyor. Genç kızın iddiasına göre nişanlısı ona tecavüz etmiş, kendi anne ve babası da buna zemin hazırlamıştı.

GÖRDÜ VE KABUL ETTİ

Ağabey O.D ise olayı şöyle aktarıyor; ''Kardeşimi istemeye geldiklerinde nişanlısı Y.Y'yi gördü ve kendisi kabul etti. Ancak bir aydır bu kişiyle evlenmek istemediğini söylüyordu. Bir anda kardeşimin fikri değişti. 'Ben evlenmek istemiyorum, nişanı atacağım' diyordu. Bizler de kendisine neden istemediğini, başka birinin mi olduğunu sorduğumuzda kimsenin olmadığını söyledi. Sadece evlenmek istemediğini bizlere söyledi."

TECAVÜZ OLDUĞUNU SANMIYORUM

Kardeş olay anını ise şöyle anlatıyor; "Evde tek başına kalmışlar ama ben zannetmiyorum ki tecavüz olayı olsun. Büyüklerin kardeşime yaptığı olay sadece ısrar.''

Kardeşine suç bulmadığını ifade eden O.D, ''Kardeşime suç bulamıyorum, istemedi. Zorla güzellik olmaz'' dedi.