BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.406,49
HABER /  SPOR

Bu gece bizim gecemiz olsun

Avrupa fatihi Galatasaray zor maçların altından kalkmasını bilir. Fenerbahçe ilk maçın avantajını kullanacak.

Abone ol

Galatasaray ve Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün rakiplerini eleyecek skoru elde ederek 'Devler Ligi'ne katılmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi için 3. ön eleme turunun rövanşında FK Partizan karşısında kritik bir sınav verecek.

Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon çeyrek final oynayarak tarihindeki en önemli Avrupa başarısını elde eden sarı-lacivertliler, ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalarak avantaj sağladığı Sırp temsilcisi karşısında tur arayacak.

EMRE YOK, SEMİH OYNUYOR

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna deplasmanda Gaziantepspor yenilgisiyle başlayarak moral kaybeden sarı-lacivertli ekipte eksik futbolcular can sıkıyor. Sakatlıkları bulunan Selçuk ve Edu'nun ardından Emre Belözoğlu'nun da Partizan karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi. Semih Şentürk ise bu önemli karşılaşmada görev yapabilecek.

MTK Budapeşte ile rövanş ve FK Partizan ile yapılan ilk maçta gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düşen Fenerbahçeli futbolcu Burak, bugünkü mücadelede takımdaki yerini alamayacak.

Teknik direktör Aragones'in sahaya, Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Maldonado, Kazım, Uğur, Alex, Semih ve Guiza'dan oluşan ilk 11 ile çıkacağı öğrenildi.

Partizan'ın ise, Fenerbahçe karşısına Mladen Bozovic, Stevanovic, Djordjevic, Sikimic, Obradovic, Juca, Fejsa, Moreira, Tosic, Paunovic ve Diarra muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.

GALATASARAY 'DEVLER LİGİ' VİZESİ ARIYOR

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla deplasmanda karşılaşacak.
Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılılar, ilk maçta kendi sahasında 2-2 berabare kaldığı Steaua Bükreş'i yenerek ya da 2-2'den daha gollü beraberlikle sahadan ayrılarak İstanbul'a 'Devler Ligi' vizesiyle dönmeye çalışacak.

karşılaşmanın oynanacağı Ghencea Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık bir idman yaptı.Antrenmana, Bükreş'e gelen tüm oyuncular katılırken, futbolcular, basına açık bölümde sadece koşu yapmakla yetindiler.

Galatasaray'ın Steaua Bükreş maçına, Aykut, Linderoth (Barış), Meira, Servet, Hakan, Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Kewell, Lincoln ve Nonda muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Steaua Bükreş'in Ghencea Stadı'nda saat 20:45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Trefoloni'nin yardımcılıklarını Cristiano Copelli ve Simone Pirondini yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Luca Banti.

Karşılaşma D Smart 41. Kanal'dan canlı yayınlanacak.