BIST 10.277
DOLAR 32,23
EURO 34,76
ALTIN 2.379,47
HABER /  GÜNCEL

İçiniz hiç mi sızlamadı?

Evli çift 3 ve 4 yaşındaki çocukları avukatlık bürosuna bırakıp gittiler. Çocuklar gelişmelerden habersizdiler.

Abone ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 3 ve 4 yaşlarındaki iki kardeşin, ailesi tarafından bir avukatlık bürosuna bırakıldığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Mahmutlar beldesinde, Suna ve Yaşar Çoban çifti, önceden tanıdıkları bir avukatın bürosuna gittiler. Avukatın büroda olmadığı saatte büroya giden çift, 3 yaşındaki Salih Efe ve 4 yaşındaki Yeliz adlı çocuklarını bırakarak, avukatın sekreterine tekrar döneceklerini söylediler.
Suna ve Yaşar çiftinin bir daha geri dönmemesi nedeniyle avukatın durumu bildirmesi üzerine, Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine bağlı ekipler, çocukları alarak karakola götürdüler.

Polisin tüm çabalara rağmen aileye ulaşamaması üzerine iki kardeş, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü görevlilerince, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Zübeyde Hanım Çocuk Yuvasına götürüldüler.

Yeliz ve Salih Efe, çocuk yuvasına götürüleceğini duyunca annelerini isteyerek ağladı. İki kardeş, daha sonra görevliler tarafından, yeni arkadaşları ve oyuncakları olacağı yönündeki telkinler sonucunda yuvaya gitmeye ikna edildiler. Bu arada polis, anne ve babanın bulunması için çalışmasını sürdürüyor.