BIST 10.074
DOLAR 32,34
EURO 34,66
ALTIN 2.415,18
HABER /  POLİTİKA

Bu fotoğrafı çok az gördünüz

Belki buna benzer bir kareyi daha önce görmeyeniniz bile olabilir. Çünkü hanımefendi medyada görünmeyi pek sevmez. İşte Baykal ve eşi birlikteyken;

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın yanındaki bu hanımefendiyi tanıyor musunuz?

Bir yerlerden hatırlıyor olabilirsiniz, belki de çıkaramadınız... O hanımefendi Deniz Baykal'ın eşi Olcay Hanım...

Eşi 40 yıldır siyasetin içinde olmasına rağmen o hiç bu işlere girmedi, medyada görünmedi, eşinin koluna girip poz vermedi... Belki senede bir kere fotoğraflanabildi.

BAYKAL ARACINI KENDİ KULLANDI

Bu kez de öyle oldu. Uzunca bir aranın ardından Antalya'da tatil yaparken Deniz Baykal'ın yanında göründü...

Şoför kullanmayan Baykal direksiyona kendi geçti, yanına da eşini oturttu. Yakın arkadaşları Kadri Yakut ile gittikleri Demirciler Çarşısı'nda Piyazcı Mustafa'nın Yeri'nde piyaz ve köfte yediler, çay içtiler.

Baykal, kendisini takip eden gazetecilere de piyaz ısmarlarken, çarşıda vatandaşlarla sohbet etti.

BAYKAL'DAN 'SERT OLUN' İSTEĞİ

Kendisini selamlayan ve birlikte fotoğraf çektiren, İsveçli eşi ve çocuğuyla Antalya'ya tatile geldiğini söyleyen Yaşar Demirkol, Baykal'a, ''Eşimle sizi televizyonda sürekli izliyoruz. Başbakan'a karşı daha sert olmalısınız'' dedi. Bunun üzerine Baykal da, ''Öyle öyle. Özellikle Ergenekon konusunda daha sert olmak lazım. Hak ediyor da...'' karşılığını verdi.

Kısa bir süre caddede yürüyen ve vatandaşlara selam veren Baykal, ardından eşi Olcay Baykal ile Kadri Yakut'un kullandığı otomobile bindi. Ailesi ve dostlarıyla tatil yaptığını belirten Baykal, gazetecilerden kendisini takip etmemelerini istedi.

Baykal çifti, daha sonra Kadri Yakut'un kızı Sezin Yakut'u Gürsü Şelale Konutları'nda evinde ziyaret etti.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

[PAGE]


[PAGE] [PAGE]

[PAGE]