BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hırsız herkesle dalgasını geçti

Pişkinliğin bu kadarı filmlerde bile olmaz. Yüzsüz hırsız gazetecilerle ve polisle resmen dalgasını geçti.

Abone ol

Adı pişkin hırsıza çıkan B.İ, her seferinde yakalanıyor ama mahkemeye girdiği gibi de çıkıyor. Son işinde bu kez tutuklanan zanlının ne zaman hapisten çıkacağı merakla bekleniyor..

Önceki yakalanışında gazetecilere röportaj teklifi sunan hırsız, son olarak da kendisini yakalayan polislere ''Ağabeyciğim benimle boşuna uğraşıyorsunuz, yine serbest kalacağım" şeklinde konuşması bu kadarına pes dedirtti.

Adana'da hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan, son olarak 6 gün önce hakim karşısına çıkıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan zanlı, internet kafeden bir genç kızın telefonunu çalınca yeniden yakalandı.

MAĞDURA 'İYİ GÜNLER' DEDİ

Alınan bilgiye göre, 23 Haziranda B.İ'nin (25) çantasından iki elini kullanarak cep telefonunu alırken güvenlik kameralarına yakalanan İ.K, bu görüntülerde, cep telefonu çalınan B.İ'nin bir ara durumdan şüphelenerek arkasına dönüp bakması üzerine selam verip ''İyi günler'' demesiyle ''pişkin hırsız'' olarak gündemde yer aldı.

BENİMLE RÖPORTAJ YAPMAK İSTER MİSİNİZ?

Olay anı saniye saniye görüntülenen ve 15 Temmuzda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İ.K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yaklaşık 3 ay önce hırsızlık suçundan yakalandığında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına ''Benimle röportaj yapmak ister misiniz?'' diye soran ve bu olayda da serbest bırakılan zanlı, son olarak İbo Osman Caddesi'nde bir internet kafeden hırsızlık olayına karıştı.

"ALTI ÜSTÜ TELEFON"

İnternet kafede parasını önceden belirlediği bir masanın altına atan İ.K, burada oturan genç kız D.E'den parasını vermesi için yardım istedi. D.E. metal parayı almak için eğildiğinde İ.K. masanın üzerindeki cep telefonunu alarak kaçtı.

D.E'nin polise haber vermesi üzerine, olay yerinin yakınında bulunan güven timleri zanlıyı bir minibüste yakaladı.

"YİNE SERBEST KALACAĞIM"

Kendisini yakalayan polis memurlarına ''Ağabeyciğim benimle boşuna uğraşıyorsunuz, yine serbest kalacağım, niye kendinizi yoruyorsunuz, altı üstü bir telefon'' diyen İ.K'nin üzerinde D.E'ye ait cep telefonu bulundu. Zanlı, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı