BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,49
HABER /  POLİTİKA

Bu esrarengiz yemek ne iş!

Ev sahibi Faruk Loğoğlu... Konukları ise Sezer ve Kanadoğlu gibi ilginç isimler. Esrarengiz yemek merak konusu.

Abone ol Emekli Washington Büyükelçisi ve ASAM Başkanı Faruk Loğoğlu'nun evindeki yemek ünlü isimleri bir araya getirdi.

Ankara'da Türkiye'nin eski Washington Büyükelçisi aynı zamanda ASAM Başkanı Faruk Loğoğlu'nun evinde akşam yemeğinde ünlü isimler bir araya geldi. Loğoğlu'nun davetlisi olarak gelen isimler arasında 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi Semra Sezer, eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Nusret Aras, eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker, dikkat çekti.

Saat 19:30 gibi başlayıp 23:00 sularında sona eren akşam yemeğine davetliler eşleriyle birlikte geldi. Çıkışta gazetecilerin sorusuna cevap veren Özden Toker, "İçeride sadece maç konuşuldu. Sadece akşam yemeğiydi" derken Sabih Kanadoğlu ise "Güzel bir akşam yemeği idi" şeklinde cevap verdi.

Eski Cumhurbaşkanı Sezer binaya girişinde gazetecilerin "Memleket meselesi mi konuşulacak?" sorusuna cevap vermedi. Sezer, çıkışta da direk kapalı otoparktan çıkarak gazetecilere görünmemeyi tercih etti. Hikmet Çetin, Nusret Aras ve diğer davetliler soruları cevapsız bıraktı.