BIST 10.101
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.412,44
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bu eleştiri MHP'yi ayağa kaldırır! Git kardeşim...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi önce eleştirdi sonra da istifa çağrısı yaptı.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın AK Parti 32. İl Danışma Meclisi toplantısında MHP'yi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel'yi hedef alan eleştirilerde bulundu.

Bahçeli'nin partisinin oylarını yüzde 20'nin üzerine çıkaramadığını söyleyen Arınç, "Git kardeşim, MHP'de kurtulsun millet de" dedi.

İşte Arınç’ın sözlerinden satır başları:

BAHÇELİ'YE ACIDIM

Bahçeli'ye acıdım, onu da severim. Git ya kardeşim, MHP de kurtulsun millet de kurtulsun. Senden başka belki birisi gelir, MHP kendi kimliğini bulur. Sen yüzde 20'yi geçersen kal başımızda 40 sene daha. Ama yüzde 20'yi bile söyleyemedi.

NİYE BAHÇELİ CUMHURBAŞKANI ADAYI DEĞİL?

CHP ve MHP'yi eleştiren Arınç, "Bu seçimde hiçbir zaman başarılı olamayacaklar" dedi. Arınç, "Mesela niçin Bahçeli'yi MHP aday göstermez? Niye Kılıçdaroğlu'nun üzerinde bir adaylık konuşması yapılmıyor? Yani bunlar genel başkansa, halkta bunun bir karşılığı yok mu? Niye hesaplar bunların üzerine yapılmıyor? Herşey bitmiş. Basında biliyor ki, halk da az çok biliyor ki AK Parti'nin adayı kim olacaksa bu cumhurbaşkanı olacak. Allah'ın izniyle bunda bir tereddüt yok, bir endişe de yok" dedi.

YAZIN BUNU KENARA MHP SEÇMENİ ADAYIMIZA OY VERECEK

Muhalefette olup da AK Parti'nin adayına oy vermeyecek insanlar açısından bu süreci çok üzüntü verici bulduğunu kaydeden Arınç, MHP tabanının da AK Partili adaya oy vereceğini iddia etti:

"MHP seçmeninin en az üçte biri, -yazın bunu kenara- cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizim adayımıza oy verecek. Hiç endişeniz olmasın. Çok iyi biliyorum. CHP seçmenin en az yüzde 20'si bizim adayımıza oy verecektir Çünkü onlar bu ülkeyi kimin gerçek anlamda daha iyi temsil edebileceğine yürekten inanırlar. Partisi olduğu zaman sandığa partisi için oy atmaya giderler, ama cumhurbaşkanı seçimi olduğu zaman Alman Cumhurbaşkanı'na gerçekleri yüksek tonda söyleyen bir adamı arzu ederler."

KPSS BAŞVURULARI BAŞLADI İŞTE SINAV ÜCRETLERİ