BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan vatandaşa idam cevabı!

Başbakan Erdoğan, bir kez daha çocuk tacizleriyle ilgili gönlünden geçeni söyledi, idamın yerine getirilemeyeceğini anlattı.

Abone ol
Türkiye çocuk ölümleri ve tacizleri tartışıyor! Vatandaş bir kez daha Erdoğan'a yüksek sesle idamın getirilmesi talebinde bulundu. İşte Başbakan'ın idam istiyoruz diye haykıran vatandaşa verdiği o cevap;

Trafik kazası geçiren danışmanı Ali İhsan Arslan'ı ziyaret ettikten sonra Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi'nden ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapıda bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

"GÖNLÜM İDAMDAN YANA" 

Aynı anda birçok vatandaş Başbakan'dan idamın geri getirilmesini istedi. Bu konuda daha önce açıklama yaptığını söyleyen Erdoğan, "Benim teklifim iki tane var. Gönlüm, idam. Olmazsa ağırlaştırılmış müebbet" dedi.

"HİÇ ÇIKARMAYIN" 

Bir kadın vatandaş, idamın bazı suçlular için uygulanması konusunda Erdoğan'dan ısrarcı oldu. Başbakan ise, "Şu anda bizim yasalarımızda idam olmadığı için diyorum ki, ağırlaştırılmış müebbet hapis" diye konuştu. Aynı kadın, "Hiç çıkarmayın" karşılığını verdi. Başbakan Erdoğan bu söze, "Ağırlaştırılmış müebbet hapiste çıkamıyor" yanıtını verdi.