BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96
HABER /  GÜNCEL

Bu çocukların günahı neydi?

Polis tekmesiyle öldüğü iddia edilen Feyzullah Ete'nin evinde yas var.

Abone ol

Avcılar’da bir parkta polisin attığı tekmeyle hayatını kaybeden Feyzullah Ete’nin evinde matem var. Ete’nin yetim kalan iki kızından dört yaşındaki Kübra’nın “Babam nerede” sorusu ağlattı. Serbest bırakılan polis memuru tutuklandı

Parkta arkadaşı ile oturuken polisin göğsüne attığı tekmeyle hayatını kaybeden 25 yaşındaki elektrikçi Feyzullah Ete’nin eşi Necla Ete, kızları 4 yaşındaki Kübra ve 6 aylık Dilara’yı kucağına alarak teselli bulmaya çalışıyor.

Necla Ete, “Eşim bir müddet uyuşturucu hap kullandığı için tedavi gördü. Son iki yıldır çocukları için hap kullanmayı bırakmıştı. Bu çocukların ne günahı vardı” diye konuştu.

Anne Hayriye Ete ise “Mezara da girsem bu işin peşini bırakmayacağım, hepimize o bakıyordu. Bu yetimlerin ne günahı vardı. Devletten hayatımız karartan kişiyi cezalandırmasını istiyoruz. Torunum Kübra, ‘babam nereye gitti’ diye soruyor. ‘Cennete gitti’ diyorum ‘Gelir mi’ diyor” diye gözyaşı döktü.

Olayı araştırmak için iki müfettiş görevlendirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise yaptığı açıklamada Ete’nin nara attığını ve polisle itişme sırasında düştüğü yerden kalkamadığını açıkladı.