BIST 10.061
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.431,92
HABER /  MAGAZİN

Şebnemin bakirelik davası

Şebnem Schaefer ve Şenol İpek mahkemedeler. Konu yine malum...

Abone ol

Manken Şenol İpek’in, bir televizyon programındaki sözlerinin hakaret içerikli olduğu iddiasıyla yargılandığı davada, manken Şebnem Schaefer ile annesi ifade verdi.

İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Şenol İpek katılmadı. Müştekiler Jennifer Simone Macide Şebnem Schaefer ile annesi Fatma Lale Schaefer ise duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada ifade veren manken Schaefer, 2005 yılından itibaren tanıştıklarını söylediği Şenol İpek ile yaklaşık 5 ay arkadaşlık ettikten sonra 1 yıl kadar nişanlı kaldıklarını kaydetti.

İpek ile daha sonra anlaşamayarak ayrıldıklarını anlatan Schaefer, İpek’in katıldığı bir televizyon programında kendisine ve annesine hakaret içeren sözler söylediğini, bazı benzetmelerde bulunduğunu ve bu nedenle kendisinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Fatma Lale Schaefer da Şenol İpek’ten şikayetçi olduğunu ifade ederek, "Televizyon programındaki röportajında, sanki kızım ile yatak odasında bulunmuş ve ben de bundan haberdar olmakla kalmayıp, yatak odasındaki birlikte oluşlarını kameraya almışım gibi yakışıksız ve küçük düşürücü sözler sarf etmiştir" dedi.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Şenol İpek’in, bir televizyon programında Jennifer Simone Macide Şebnem Schaefer’a ilişkin yaptığı açıklamaların hakaret unsurları taşıdığı belirtiliyor.
İddianamede, İpek’in, "hakaret" suçundan 4 ay ile 2,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.