BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bu çocukları tanıyabildiniz mi?

Gazete sütunlarında sürekli polise taş atan çocuklar olarak görmeye alıştığımız bu çocuklar şimdi...

Abone ol

Televizyon ekranlarında ve gazete sütunlarında sürekli polise taş atan çocuklar olarak görmeye alıştığımız bu çocuklar şimdi bambaşka...Hakkarili çocuklar, toplumsal olaylarda güvenlik güçlerini taşlamak için çıktıkları Aslan Tepesi'ne bu sefer polislerle birlikte uçurtma uçurmak için çıktı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik uçurtma şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan çocuklar, ilde yaşanan toplumsal olaylarda güvenlik güçlerini taşlamak için çıktıkları Aslan Tepesi'nde, polislerle birlikte uçurtma uçurdu. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Dağgöl ve Keklikpınar Mahallesi'ndeki çocuklara yönelik düzenlediği şenliğe; Emniyet Müdür Yardımcısı Tahsin Demir, şube müdürleri, polisler ve çok sayıda çocuk katıldı.

Uçurtmalardan almak isteyen çocuklar arasında yer yer izdiham yaşandı. Şenliğe katılan bazı çocukların polislerin kasklarını kafalarına geçirmeleri dikkat çekti. Polisler, daha sonra çocuklara meyve suyu ve kek dağıttı. Bazı çocuklar, polislerle birlikte ilk kez uçurtma uçurduklarını belirterek çok mutlu olduklarını söyledi.