BIST 10.225
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu çocuklardan 1 yıldır haber yok

Kayseri'de geçen yıl bayramda şeker toplama giden çocuklar halen bulunamadı. Çocukların annesi ise umudunu hiç kaybetmedi

Abone ol

Kayseri'de geçen yıl bayramda şeker toplamak için evden çıkan 3 çocuğun kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçti. Bu bayramı acıyla karşılayan anne Leyla Tekin umudunu kaybetmedi.

Kayseri'deki kayıp çocukların annesi Leyla Tekin, bayram sabahı balkona çıkıp çocuklarının gelmesini umutla beklediğini söyledi. Kayseri'de geçen yıl Ramazan Bayramı'nın 2. gününde şeker toplamak için evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin'in annesi Leyla Tekin, umutlu bekleyişini sürdürüyor.

Acaba çocuklarım gelir mi?

Sabah erkenden kalkarak balkona çıktığını ve 'Acaba çocuklarım gelir mi' diye beklediğini ifade eden anne Tekin, bir gün çıkıp geleceklerine inandığını söyledi.

Yataklarını hiç bozmadım

Çocukları kaybolduğu günden beri yataklarını hiç bozmadığını anlatan anne Tekin, yataklarının üzerine karnelerini, okul eşyalarını, günlük kıyafetlerini ve resimlerini koyduğunu ve her gün odaya defalarca girip onları düşündüğünü aktardı.

Tekin, oğlu Ahmet Tuna'ya geçen Ramazan Bayramı'nda iki çift ayakkabı aldığını anlattı:

"Tozlarını alıyorum sadece, yataklarını hiç bozmuyorum, kitapları, karnesi, eşyaları yataklarının üzerinde duruyor. Geçen sene bayramda iki çift ayakkabı almıştık, birisini bayramda giymiş, diğerini de okula giderken giyecekti. Giymek kısmet olmadı yavruma. İnşallah gelir de daha iyilerini alırız. Yavrularım inşallah gelecek, önlüklerini giyecek. Bu bir yıl bize bir ömür gibi geçti. Eşim hastalandı iki sefer kalp krizi geçirdi. Yaşamayan kimse bilmez."