BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.387,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu belediye ödüllere doymuyor

MİARGED tarafından düzenlenen “Üretken Belediye Proje Yarışması”nda Bayrampaşa Belediyesi iki ödül birden aldı.

Abone ol

15–19 Şubat 2010 tarihleri arasında Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Derneği (MİARGED) tarafından düzenlenen “Üretken Belediye Proje Yarışması”nda Bayrampaşa Belediyesi iki ödül birden aldı.

 
Belediyecilik alanında karşılaşılan sorunları çözmek üzere yapılan özgün projelerin desteklenmesi ve diğer belediyelere örnek olacak şekilde duyurulması, toplumumuza kaliteli hizmet sunma amacını güden belediye yöneticilerinin ve personelinin ödüllendirilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen proje yarışmasında Bayrampaşa Belediyesi iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

 

Büyükşehir Belediyeleri, İl Belediyeleri ve nüfusu 50.000 den fazla olan ilçe belediyelerinin katılabildiği proje yarışmasında Bayrampaşa Belediyesi “İyi Yönetim Projeleri” dalında Akıllı Kent Hizmet Sistemi projesi ile ikinci, “Çevre ve Altyapı Projeleri” dalında Beşi Bir Yerde Bina ve Park projesi ile üçüncü oldu. Yoğun katılımın yaşandığı proje yarışmasında ödülleri Belediye adına Başkan yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu aldı.

 

MİARGED başkanı Halil Memiş; “Proje yarışmamıza güçlü projelerle katılan Bayrampaşa Belediyesi yapılan değerlendirmeler sonucunda rakiplerini geride bırakarak başvurduğu her dalda ödül almıştır. Bu başarılarından dolayı Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Bürge ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum.” dedi.

 

İyi Yönetim alanında değerlendirilen projeler, belediyenin kurumsal işleyişi ve insan kaynakları konusunda verimliliğini ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik uygulamaları içeriyordu. Bu alanda gelen başvurular içinde Akıllı Kent Hizmet Sistemi projesi ikinci oldu.

 

Çevre ve Altyapı alanında değerlendirilen projeler, belde halkının hayatını kolaylaştırmaya, çevreyi korumaya ve geliştirmeye yönelik olarak uygulanan veya uygulanmaya devam eden uygulamaları içeriyordu. Bu alanda gelen başvurular içinde Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi projesi üçüncü oldu.