BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.399,54
HABER /  DÜNYA

Boynuna sarılmış yılanla uyandı!

Gece yarısı susadığı için kalktığında, boynunda müthiş bir soğukluk hissetti. Herşeyi rüya zannetse de aslında gerçekti...

Abone ol Avustralyalı Ashlee Findlay, gece yarısı yatağından kalkıp su içecekti. Ama boynunda müthiş bir ağırlık hissederek dondu kaldı. Bir kaç dakika sonra ise o korkuyu iliklerine kadar hissetti!

İşte, gecenin bir yarısı susadığı için uyanan ama tam da yatağından kalkıp mutfağa gidecekken, boynunda müthiş bir ağırlık hisseden, kafasını oynatamadığını anlayan Ashlee Findlay...

İlk anda ne olduğunu anlayamayan 16 yaşındaki Ashlee Findlay, ellerini boynuna götürdüğünde, tüyler ürpertici bir soğukluk ve kayganlıkla karşılaştı. Aklına ilk gelen şey bir yılanın boynuna sarılmış olduğu. Ancak bunun imkansız olduğunu düşündü. Bir sonraki an gerçekten yılan olduğunu anladı ama bunun bir kabus olabileceğini düşündü.

Korkudan donup kalan genç kız, ancak bir süre sonra kendini toparladı ve çığlık çığlığa kaldı. Odaya giren annesi, babası, ablası ve ablasının kocası, manzara karşısında şok yaşadı. O karambolde, yılan Ashlee Findlay'ın kolunu ısrıdı. Ablasının eşi kendisini toparlayıp yılanın kafasını yakaldı ve kapıya sıkıştırdı.

Kafası sıkıştırılarak öldürülen yılanın yaklaşık bir metre uzunluğunda olduğu anlaşıldı.

Avustralya'da boynunda yılanla uyanan 18'ın kişi olduğu belirtilen Ashley Findlay, kaldırıldığı Royal Darwin Hastanesi'nde yapılan panzehir iğnesiyle, kısa sürede kendine geldi. Ancak yaşadığı korku yüzünden, olaydan bir hafta geçmiş olmasına rağmen artık geceleri hiç uyuyamıyor.