BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  GÜNCEL

Dişi kuş yuva yıktı

Duş almak için banyoya giren kadın, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Abone ol Yapılan incelemede, bacaya bir kuşun yuva yaptığı ve tıkanan boruların karbonmonoksit gazını dışarı atamadığı belirlendi.

Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde Türk Telekom'un bayan çalışanı, şofben bacasının çıkışına kuşun yuva yaptığı banyoda sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. Alınan bilgiye göre, Fidanbaşı Köyü'nde annesiyle birlikte oturan 40 yaşındaki Zeynep Metin, duş almak için banyoya girdi. Kızı banyoya girdikten sonra uyuyan anne Gülsüm Metin, sabah uyandığında Zeynep Metin'i banyoda ölü buldu. Olay yerine gelen Şalpazarı Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı ilk inceleme sonucu, Metin'in, karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlendi.

YUMURTALARINI BIRAKMIŞ

İncelemede, Metin'in banyo yaptığı şofbenin baca çıkışına bir kuşun yuva yaptığı ve içinde de 4 yumurta bulunduğu görüldü. Banyo penceresi sürekli açık tutulduğu için bacanın çekmediğinin daha önce farkedilemediği tahmin ediliyor. Olay günü ise Metin'in, havaların soğuması nedeniyle pencereyi kapattığı, zehirlenmenin de bu nedenle meydana geldiği belirtildi. Türk Telekom'da çalıştığı ve yeni çalışma yeri belli oluncaya kadar köyünde kaldığı öğrenilen Metin'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Camı kapatmıştı

Trabzonspor delegesi olan ve odasını mavi-bordo renklerle donatan Zeynep Metin, banyo camını sürekli açık tutuyordu, bu nedenle bacanın çekmediğini fark edememişti. O gün ise hava soğuk olduğu için camı kapatınca içeri dolan zehirli gaz hayatını söndürdü.