BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Böyle bir tecavüz gerçekten olabilir mi?

Öyle bir haber ki herkes birbirine anlatıyor, anlatılanlar tüyler ürpertiyor. Boğaz köprüsünden geçerken camlar sıkı sıkıya kapanıyor.

Abone ol

Mailden maile dolaşan ve şehir efsanesi haline gelen tecavüz ve gasp planı tüyler ürpertiyor. 

HER ŞEY BİR SAKIZLA BAŞLADI

HABERTÜRK'E GÖRE OLAY KESİN OLMUŞ

Milliyet'ten aktararak verdiğimiz bu haber bugün Habertürk Gazetesi'nde de yayınlandı. Ancak Habertürk'te bunun mail zinciriyle dolaşan bir haber olduğu belirtilmiyor. Gasp edilen ve tecavüz edilen kişilerin isimlerin yer verilerek olay sanki kesin olmuş gibi bir izlenim yaratılıyor. Fakat Milliyet'te yayınlananla Habertürk'te yayınlanan haberin cümleleri bire bir aynı. Yani Habertürk de Miliyet de bu haberi aynı kaynaktan almış. 

HABER GERÇEK OLABİLİR Mİ?

Mail zinciriyle gelen bu haberin gerçek olma ihtimali tabii ki var. Ancak kafaların karıştığı noktalar daha çok. Sakızı alan kişilerin ikisinin de sakızı çiğnemesi, içinde uyuşturucu olan sakızı çiğnedikten sonra bir yere çarpmadan arabayı kenara çekmeyi başarabilmeleri, tek bir şey bile hatırlamamaları gibi....

Maile göre olay haftasonunda yaşanmış Avrupa yakasından Anadolu yakasına gitmek için otomobilleriyle hareket eden iki sevgili köprünün gişelerine geldiklerinde trafik sıkışır. Bu sırada köprü üzerinde mendil ve sakız satan iki küçük kız çocuğu otomobilin camına yapışır!

AYILDIKLARINDA HİÇBİR ŞEY HATIRLAMAZLAR

Genç adamda küçük kızlara acıyıp onlardan sakız alır. Sakızların ambalajı açılmadığı için hiç bir şüphe duymadan sakızları çiğneyen çift, daha Kartal sapağına gelmeden gözleri kararır hemen sağ taraf çekerler gözlerini açtıklarında ise kız çırılçıplaktır ikiside hiç bir şey hatırlamamaktadır.

KIZ ARKADAŞINA TECAVÜZ ETMİŞLER

Arada yaşananlar ise kan donduran cinsten. İddiaya göre arkadan onları takip eden araba bunların arabasına geçmiş adamı arka koltuğa oturtmuş ve Başıbüyük ormanlarına götürmüş. Bütün paralarını arabanın bir çok parçasını ve en kötüsü kız arkadaşına tecavüz edip gitmişler. Jandarma bunları bulduğunda hala sızmış haldelermiş.

HATIRLAMIYORLAR!

Önce hastaneye götürülen gençlerin sakızın içerisine enjekte edilen bir uyuşturucu madde nedeniyle bayıldığını belirten bir rapor verildi. Daha sonra jandarmada ifade veren gençler, zanlıların eşkalini bile veremeyecek durumda olduklarını ve hiçbir şey hatırlamadıklarını söyledi. Yaşadıklarına bir türlü inanamayan iki sevgili hala psikolojik tedavi görüyor. Jandarma ise bu tür olayların son günlerde sık görüldüğünü ancak hiçbirinin tecavüzle sonuçlanmadığını belirtti. Zanlılar ise henüz bulunamadı!