BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Efsane spikere TRTden müjdeli haber!

Televizyon yayınlarının ardından efsane spiker Tuna Huş'un içinde bulunduğu acıklı durum TRT'nin de dikkatini çekti. TRT Huş için bir program yapacak.

Abone ol

TRT 1 Televizyonu’nda yarın sabah kuşağında yayınlanacak "Günbegün" programında ağır bir hastalıkla boğuşan TRT’nin eski spikerlerinden Tuna Huş için yardım toplanacak.

TRT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da büyük hassasiyet gösterdiği Tuna Huş’un sağlık durumu konusunda TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in talimatıyla 5.6.2009 Cuma günü özel bir yayın gerçekleştirilecek, Tuna Huş bu programa evinden katılacaktır. Program vasıtası ile Türkiye’nin her yerinden Huş için destek toplanacaktır" denildi.

Açıklamada, TRT’nin önceki yıllarda yardım için Huş’un "Spiker ve Sunucu İçin Temel Bilgiler" kitabını bastırdığı ve yine Huş’un hastane masraflarını karşıladığı da ifade edildi.

HUŞ CANLI YAYINDA BÖYLE GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ

[PAGE]



Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle konuşamayan Tuna Huş, canlı yayında öğrencileriyle karşılaşınca gözyaşlarına boğuldu. Ekranda hüngür hüngür ağlayan Huş'un dramı ise yine yürek burktu!

Türkiye'nin dramını Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu yarışma programında öğrendiği Tuna Huş, bu kez de Alişan ve Çağla Şikel'in hazırlayıp sunduğu "Herşey dahil" programına katıldı.

Programda Tuna Huş'un yaşadığı dramı, milyonlarla paylaşan eşi, maddi anlamda zor günler geçirdiklerini söyledi.  Huş'un rahatsızlığının ardından kendisinin de emekli olmak zorunda kaldığını söyleyen Berrin Huş, "Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Tuna en değerli kabiliyetini, mesleğini kaybetti. Onunla birlikte bizim de hayatımız altüst oldu. İnsan gözden ırak olunca gönülden de ırak oluyormuş. Gerçekten ihtiyacınız olduğunda yanınızda kimseyi bulamıyorsunuz.” dedi.



CANLI YAYINDAKİ GÖZYAŞLARI
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]




İşte yürek burkan gözyaşları;